Avatar uživatele
Naily

Jak správně vyrobit domácí sirup?

Potřebuji udělat sirup z cukru a vody, jaký cukr použít aby časem zase nezkrystalizoval zpět?:) pozn.: obyč. cukr krystal zklamal

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2512 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

http://www.labuznik.cz/…
Jak se vaří cukr.

Všude se uvádí krystalový cukr.

V odkazu si zkuste pročíst i diskuzi. V ní je uvedeno, že cukr nekrystalizuje, když se přidá trochu kukuřičného sirupu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

Sirup nezkrystalizuje pokud nevyschne, jinak stačí trochu vody a rozpustí se.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek