Avatar uživatele
Registrovaný

Jak správně vyrobit domácí sirup?

Potřebuji udělat sirup z cukru a vody, jaký cukr použít aby časem zase nezkrystalizoval zpět?:) pozn.: obyč. cukr krystal zklamal

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

http://www.labuznik.cz/…
Jak se vaří cukr.

Všude se uvádí krystalový cukr.

V odkazu si zkuste pročíst i diskuzi. V ní je uvedeno, že cukr nekrystalizuje, když se přidá trochu kukuřičného sirupu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Sirup nezkrystalizuje pokud nevyschne, jinak stačí trochu vody a rozpustí se.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 951
Zlatý annas 818
Zlatý marci1 532
Zlatý iceT 515
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 423
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 361

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.