Jak dlouho se mají správně vařit fazole na guláš nebo polívku???
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4079 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud fazole namočíte předem před noc, pak to trvá tak cca 1 hodinu, než opravdu změknou, nenamočené fazole se vaří i déle a navíc jim chybí ta správná chuť. Je třeba aby byly opravdu příjemně měkké a rozplývaly se na jazyku.
Délka ale také záleží na druhu a velikosti fazolí. Menší druhy se pochopitelně vaří kratší dobu.
1Kdo udělil odpovědi palec? LuciJe, m.mrkvicova
před 4079 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
použijte malé bílé a jsou hned ,do guláše je vařte zvlášt jednak se navaří, mohli byste pro samé fazole hledat maso a jednak je dejte měkké na konec dle potřeby.
0
před 4061 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dýl jak 45 minut by jste ty fazole ařit neměla.já je to 45 minut mám vždy hotové
0
před 4053 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Příspěvek smazán administrátorem.
Záleží na tom jaké a jak dlouho jste je měl namočené ,bylo by špatné na to odpovědět čísly,ale zkuste je na zkus a nebo kupte v plechovce ušetříte čas i energii
Drap | 1442 | |
annas | 1283 | |
hanulka11 | 985 | |
Kepler | 974 | |
marci1 | 797 | |
iceT | 592 | |
quentos | 509 | |
briketka10 | 493 | |
gecco | 490 | |
zjentek | 461 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |