Avatar uživatele
anonym

Houby.. Rostou?

Pred chvili se manzel vratil z hub,nadilka bohata!Cisteti,smazeni,to me ted ceka.Mezi jinymi listicky,pro me nej nej houbicka,a proto prosim o nejaky receptik od vas ale vyzkouseny na upravu techto hub.Dekuji!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Jahoda, rynek878, elektrikář před 4059 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Podívejte se na odkaz. Již se o zpracování lišek mluvilo.

Zdroj: http://www.odpovedi.cz/otazky/ jak-zpracovat-lisky

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
rynek878

U nás na Liberecku už rostou, hřiby, kozáci, masáci. Paní co vaří,tak tam jsou houby,včera jsme měli obalované řízky z hříbů,brambory,michaný zel.salát.To byla ňamka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
fira

Jsem kousek od Českého Krumlova a stále tady prší.Zatím je u nás na ně asi zima.Rostou ale jenom lišky.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Avatar uživatele
elektrikář

Dnes jsem V Kraslicích viděl několik lidí s plným kýblem nádherných hřibů zítra musím jít také.

před 4054 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
modrypezotek

Taky jsme v neděli byli. Všechno tj. lišky, praváčky, modráčky, jsem nakrájela, 5 minut uvařila v osolené vodě, dala do sklenice a prokládala cibulí, tatka uvařil 2x po jedné hodině a je to pochoutka!

před 4056 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
straširybka

my děláme bramboračku, obal. řízky, kuřecí na hříbkách ( ale dávám jakekoliv houby ) a jinak tady na karlovarsku rostou, včera jsem chvíli byli a našli 2 kila hub, samý hříbky, poddubáky, křemenáče a manžel hřiba kováře. jinak babek a myslím, že i lišek (nejsem si jistá, protože je nesbíráme) je tady mraky. dneska jsme byli taky asi hodinku a máme kilo hřibů a poddubáků a v úterý jdem zase. a to chodíme zásadně kolem oběda nebo až se malá vyspí, cca ve 3 odpo a jsou pořád :-)

před 4058 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
GM

JAMI155, proč uzamykáš otázku, když chceš receptík?
Ráda dělám bramboráky z kovářů, mohou být i jiné hřibovité houby, jsou však dost měkké.
Kováře nakráj.na kostičky podusím 15 min na másle, potom přidám do klasického bramborákového těsta a smažím bramboráky. A pak jíme až skoro do prasknutí. Poměr: 1/3 hub, 2/3 brambor.těsta. Dobrou chuť!

před 4059 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek