jeden po vás chce odpověd,druhý vám zároven něco ukazuje,třetí chce
at mu něco opíšete,připadám si jko storuká opička,kolik lidí zvládnete
vnímat najednou?
Doplňuji:
Jahodo můžu jít k tobě do učení jsem pilný žak,jinak budu mít brzo
hlavu jako slon
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? panenka, Miroslavst, Jahoda, anonym, anonym, dagry, aramah, Bunnik, PostApMan před 5576 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To co popisujete mi připomíná pracovní meeting u mě v práci :)
Zvládnu vnímat dva lidi, až tak že dobře vím co říkají nebo co chtějí ,ale když mluví více jak dva lidi ztrácím se.
| 0 Nominace Nahlásit |
Snažím se vyhovět všem ale nestíhám.V této věci jsou údajně úspěšné ženy,které zvládají najednou více úkonů.
| 0 Nominace Nahlásit |
Kolik lidí?Někdy až moc.Takhle to mám totiž každý den.Nevadí mi to,ale štve mě,že mě nejvíc honí nepracující a kolikrát zbytečně.
| 0 Nominace Nahlásit |
No píše se, že ženy jsou v tomto ohledu lépe vybaveny pro vnímání a dělání více věcí a úkonů najednou, ale já dokážu tak maximálně vnímat jednoho člověka jak na mě mluví a u toho psát sms, ale když už mluví dva, tak dokážu je sice vnímat a soustředit se na jejich řeč, ale u toho jsu schopna tak maximálně utírat třeba nádobí.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já jsem přesný opak. Dva lidi vnímám v pohodě a klidně u toho
napíši i SMSku. Klidně u vaření telefonuji. Nedělá mi to problém.
🙂
Doplňuji:
Buraku – to já bohužel učit neumím 😁 Všichni se mě ptají, jak to
dělám, ale prostě jsem se takto narodila. 😁 Ale jsem ráda 😉
Upravil/a: Jahoda
| 0 Nominace Nahlásit |
Já maximálně něco dělat a odpovídat. Také zvládám telefonovat a při tom něco dělat, třeba vařit…více nezvládám.
| 0 Nominace Nahlásit |
v mé práci, co jsem dělala po škole jsem to musela zvládnout. chodily mi maily, do toho šéf i šéfová psali přes ICQ, já musela odpovídat a do toho volali zák., že v koupelně nechtěli dřevěnou polici, ale obloženou…dělala jsem návrhy koupelen 🙂 jinak i doma zvládám více věcí, vařím, píšu sms, vnímám manžela a ještě sleduji, co dělá malá…manžel je nervozní, že ho nevnímám, když píšu sms, protože on to neumí a nevnímá mě a zákonitě to nemůže přece jít ani mně 🙂
| 0 Nominace Nahlásit |
Moje schopnosti v tomto ohledu jsou až unikátní.Vyžaduje to má profese.Asi jsem se tak již narodila.Zdraví---ZAJ-PO
|
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5575 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| annas | 5282 | |
| Kepler | 2867 | |
| Drap | 2720 | |
| quentos | 1812 | |
| mosoj | 1594 | |
| led | 1400 | |