Avatar uživatele
Zlatý

Dá se ověřit jedlost/nejedlost houby i chemickou cestou?

Například když houba pálí na jazyku, nebo je kyselá, tak to znamená že musí nějak reagovat s jazykem ne? Tedy když je kyselá tak že se nedá žrát, tak by se to dalo poznat podle nízkého PH, a houby nejedlé z jiného důvodu zase jinak, nebo ne?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Toz to si mosis vybrat, ogare. Bud budeme testovat houby nebo palit slivku.


Avatar uživatele
Registrovaný

Jed v houbě nemusí být nositelem chuťových vlastností.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Věda

Zlatý annas 3212
Zlatý quentos 1424
Zlatý mosoj 1384
Zlatý Drap 1204
Zlatý Kepler 939
Zlatý led 719
Zlatý gecco 710
Zlatý marci1 663
Zlatý Lamalam 656
Zlatý hanulka11 627

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.