Avatar uživatele
Spiritus

Co s čerstvýma fazolovýma luskama?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4027 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dudu

Lusky nakrájet na menší kousky a ty buď dát zmrazit nebo naložit do nálevu jako okurky. Paní domácí pak z polotovaru kuchtí fazole na smetaně, k tomu pak brambory a třeba veřená vejce nebo hovězí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zdeny

Já je mám rád na páře uvařené , pak orestované na slanince , trošičku zaprášené moukou , malinko podlít ochutit třeba jen podravkou a k masíčku jedna báseň ...

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
verka

Uvařit na kyselo, zaprášit moukou, trochu smetany a jím to samotné...

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Fazolové lusky na smetaně jsou výborné, jak už tady píše Dudu. Pokud kupujete lusky na trhu, musíte je nejdřív očistit, to znamená uštípnout nebo odříznout kratičkou "stopku" a strhnout nestravitelné tvrdé vlákénko, které najdete ve spoji, kde lusk po dozrání pukne. V supermarketu jsem viděla lusky balené a očištěné.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek