Avatar uživatele
Pokročilý

Co s čerstvýma fazolovýma luskama?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Lusky nakrájet na menší kousky a ty buď dát zmrazit nebo naložit do nálevu jako okurky. Paní domácí pak z polotovaru kuchtí fazole na smetaně, k tomu pak brambory a třeba veřená vejce nebo hovězí.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Já je mám rád na páře uvařené , pak orestované na slanince , trošičku zaprášené moukou , malinko podlít ochutit třeba jen podravkou a k masíčku jedna báseň ...


Avatar uživatele
Bronzový

Uvařit na kyselo, zaprášit moukou, trochu smetany a jím to samotné...


Avatar uživatele

Fazolové lusky na smetaně jsou výborné, jak už tady píše Dudu. Pokud kupujete lusky na trhu, musíte je nejdřív očistit, to znamená uštípnout nebo odříznout kratičkou "stopku" a strhnout nestravitelné tvrdé vlákénko, které najdete ve spoji, kde lusk po dozrání pukne. V supermarketu jsem viděla lusky balené a očištěné.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 373

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.