je lez jako lez,nebo ´jsou vyjimky kdy zalhani neni tak zle zvlast kdyz vite ze pravdou byste ublizili?jsem v silene situaci,ma kamaradka mi vcera plakala na rameni,ze ji jeji manzel asi podvadi,ale on ji vazne podvadi videla jsem ho se libat s jinou,nedokazu ji rict pravdu,nechci znicit jejich manzelstvi,ale nechci ani prijit o kamaradku,zena s kterou se jeji muz schazi je taky ma znama,proste katastrofa
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? annas, Miroslavst, Jahoda, anonym, aramah, rynek878, PostApMan, ninka před 5592 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Určitě jí neříkejte pravdu,až si to oba vyříkají,potom se snadno může stát,že tou špatnou budete vy.Tak to prostě bývá,ano konejšit ji to ano,ale pravdu ????????
| 0 Nominace Nahlásit |
Snažte se v tom minimálně angažovat,umím si to představit že jste jako mezi mlýnskými kameny,ale ono se to také později může obrátit vše proti Vám.Nechtějte raději nic vědět,nechte tomu volný průběh.
| 0 Nominace Nahlásit |
V téhle situaci můžete udělat dvě věci:
Říci pravdu co jste viděla a brát v potaz riziko že by se to jak
řiká"rynek878" mohlo obrátit proti Vám(a to mohlo, vím to z vlastní
zkušenosti)
A nebo zapomenout že jste něco viděla a chovat se dál jako nejlepší kamarádka a utěšovat ji a pomáhat v téhle situaci do té doby odkud na to nepřijde sama a nebo jí to manžel řekne.
| 0 Nominace Nahlásit |
Proč si myslíte ,že to máte řešit?Když se nebudete v této věci angažovat, neznamená že někoho obelháváte.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já nikdy nelžu, ať je pravda krutá, nebo ne, je to pravda a každý se s ní musí vyrovnat. Je to Vaše kamarátka, řekněte jí to. Vy by jste na jejím místě nechtěla vědět pravdu? Pokud jí teda nepodvádí s Vámi, to by bylo jiné kafé..:)
| 0 Nominace Nahlásit |
Nezavidim!Co takhle si promluvit s onim donchuanem a pozadat ho at vam poradi jak z toho,jinak ze si reseni najdete sama,uvidite jestli se neco pohne,jinak si asi budete mezi kamaradkami vybrat,nebo to nechte plavat a nehasit co vas nepali.
| 0 Nominace Nahlásit |
Jsem v naprosto stejné situaci, moji jedinou kamarádku podvádí manžel, vím o tom už rok ,ale on to skvěle hraje na obě strany.Peťula nic neví, on se o víkendu rodině stoprocentně věnuje. Já jsem nejprve chtěla řešit jeho, ale držel by mě od kamarádky co nejdál a to nechci. A abych rozbila jejich rodinu s třemi dětmi, to nemůžu. Podezřívala jsem nejdřív kamarádku, že to ví a snáší to, ale on je v tom fakt dobrej, neví nic. Tak čekám jestli ho to už přejde.Kdyýo ničem nemluvím, takani nelžu, ne?
| 0 Nominace Nahlásit |
Je někdy nutná a je třeba vědět co ryzí pravdou získate,nebo ztratíte.Velmi složité to je u vážně nemocných dětíatd.A ve vašem případě"vy" musíte vědět kolik dotčení unesou.Ještě bych se zamyslel nad tím, co to znamená krýt nevěru?
|
0
před 5592 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Drap | 1733 | |
| marci1 | 1096 | |
| annas | 763 | |
| quentos | 744 | |
| zjentek | 736 | |
| ivzez | 715 | |