Tím kde bydlíte myslím jen město nebo vesnice,nechci adresu.Já bydlím
na vesnici a nikdy bych neměnil.Mam rád klid.:) :) :)
Doplňuji:
Naše vesnice má kolem 1000 obyvatel a máme tu
vše,Elektro,Drogerie,Potraviny,Masokombinát,2 hospody,Večerku,Vinotéku,Pekárnu,Benzínku,Půjčovnu
knih (tam jsem nikdy nebyl),Cukrárnu.Takže si nestěžuju je tu
také vše.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, anonym před 5785 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
každé má svoje; bydlím ve městě s 35 000 obyvateli a oceňuji na něm kulturní vyžití, snadnou dostupnost služeb, prac. příležitostí apod. Nejlepším kompromisem jsou „velké vesnice“ typu Brno ;{)=
| 0 Nominace Nahlásit |
My bydlíme přes zimu v okresním městě nedaleko od Brna a léto prožíváme na chalupě s velkou zahradou a bazénem. Střídavě s námi pobývají vnoučata a ta si zde přímo rochní. Před týden si bereme obědy z místního družstva, což si pochvaluje zejména manželka. Zprovoznil jsem starého Pionýra, takže často jezdím i po vzdálenějším okolí, filmuji a fotografuji. V pozici důchodců juniorů si fakt nemůžeme naříkat.
| 0 Nominace Nahlásit |
Bydlíme v menším městečku, což mi vyhovuje, do přírody to máme kousek i do většího města.
|
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5785 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bydlím v menším horském městečku (6000 obyvatel) a je tady nádherně. Krásná příroda, čistý vzduch. Velké město mi vadí kvůli hluku, smogu a množství lidí a vesnice je zase moc intimní. Tam se zase všechno o všech ví a to mi taky vadí. Ale co do počtu pracovních příležitostí, je na tom bydlení ve městě určitě pozitivnější.
| 0 Nominace Nahlásit |
Bydlim v malem mestecku,skoro vesnici – okolo 6 000 stalych
obyvatel,v lete vice,az nekoliksetkrat vice navstevniku.
Mam rad prirodu a to je prave zde kolem me,coz se mi tez libi.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já bydlím ve městě a úplně mě to tam zabíjí.Kdyby byla ta možnost jít na vesnici,tak neváhám ani vteřinu.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já bydlím v Jeseníkách-v malém městečku s cca 3600 obyvateli. A neměnila bych. Máme tu všechno- školu, dvě školky, elektro, obchodní centrum, nejmíň 10 obchodů s potravinami, benzinu, multikino (to se sice ještě staví, ale budeme tu mít 4D kino a 3D kino ;o)), pekařství, diskotéku, optika, fotografa, pizzerii a dalších cca 5 restaurací, tiskárnu, papírnictví, drogerii TETA, vinotéku, hospůdky, nonstop, kluziště, knihovnu, cukrárnu apod. Takže já odchod z tohoto městečka zatím neplánuji ;o). Navíc, 26 kilometrů od našeho města je Jeseník, kde je fitness, koupaliště, sauna apod.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já pocházím ze 70ti tisícového města,ale už dvacet let jsem na vesnici s 500ti sty obyvateli,8km od rodného města.Naprosto jsem si zvykla,do města bych nechtěla ani za nic…to je věc názoru,povahy,založení…
|
0
před 5785 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bydlím ve městě s 3600 obyvateli a jsem ráda že tu bydlím protože je tu opravdu vše.(Pizzerka,Benzinka,4 obchody,Škola,ŠKOLKA.....takže bych neměnila
|
0
před 5785 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bydlim na vesnici,vlastně za,je to samota ve městě bych,asi zahynul.
|
0
před 5785 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
bydlím ve městě s 12.000 obyvateli(město skla)a mám to 50m do lesa.(je to takové zahradní město).
|
0
před 5785 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bydlím 6 let na vesnici cca 6 km do centra 100 tis města a jsem spokojená. Klídek, pohoda a na kulturu to je také kousek, dá se i taxi.
|
0
před 5785 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek