Nakupily se mi tyto sušenky, tak je slepím a bude z nich řez. Po ztuhnutí se řeže šikmo, určitě to znáte. Neví někdo recept na ten krém, kterým se sušenky slepujií?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, annas, flodur, Milka ♥ před 5799 dny |
Sledovat
Nahlásit
|

Toto by mě chutnalo.
Zdroj: http://ekucharka.net/dezert-ze-susenek-be-be-video-a-obrazek
| 0 Nominace Nahlásit |

Já uvařím dva vanilkové pudinky ve 3/4 l mléka,aby byl hustý,vmíchám 250g měkkého másla,dosladím podle chuti.Pro děti rum nedávám,jinak ano.Víc nám to chutná když přimíchám kakao.
| 0 Nominace Nahlásit |
2 bal.susenek BEBE,16dkg.pol.mouky,pul sacku prasku do peciva,16dkkg cukr krystal,3 vanilkove pudinky,15dkg masla,1l mleka. Usleham vejce,cukr,pridam mouku prdopec,naliju na plech a upecu. Uvarim pudink,pak do neho zasleham maslo,naliji na korpus,pokladu susenkami a poleji polevou z 20dkgcukru,10dkg masla,3 lzice kakaa,2 lzice rumu nebo tresti,2lzice horke vody,Podavat vychlazene.
| 0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší je domácí žloudkový krém, co dělávala moje maminka.2 žloudky se smíchají ze dvěma lžícemi mléka uvaří ve vodní lázni.3 lžíce hladké mouky se rozmíchají v trošce mléka a uvaří na hustou kaši. Do žloudků se přidává po částech a zašlehává kaše a kostka másla osladí a pár kapek rumu Můžem přiat i kndenzované mleko a dosladit to podle chuti.Piškotový plát se rozkrojil potřel rybízovou marmeládou a krémem, složil a na vrchu přetřel krémem,Nařezalo na kostky a ozdobilo krémem s cukrářského sáčku s vroubkovanou trubičkou.2 linky přez úhlopříčku a vprostřed pusinka na ozdobu kousek marmelády.Budu to muset asi udělat vzpomínka na mládí. Takhle můžete slepovat a ozdobit sušenky odpadne vám krájení a budou to mini dortíky.
|
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5791 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Drap | 1750 | |
| annas | 1347 | |
| Kepler | 1091 | |
| hanulka11 | 984 | |
| marci1 | 919 | |
| da ny | 699 | |