Zeptal/a se – 21.březen 20:52
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Do pekáče vymazaného máslem se dají vypeckované švestky a na to
drobenka, do které se přidá perníkové koření. Je to takový počeštěný
crumble – prý z Pardubicka. Podává se se smetanovou zmrzlinou.
Zkoušeli jste někdo? Váš názor na tu drobenku?
Zeptal/a se – 21.březen 20:59
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Do pekáče vymazaného máslem se dají vypeckované švestky a na to
drobenka, do které se přidá perníkové koření. Je to takový počeštěný
crumble – prý z Pardubicka. Podává se se smetanovou zmrzlinou.
Zkoušeli jste někdo? Váš názor na tu drobenku?
Doplňuji:
Dají se dělat i jednotlivé porce v kokotkách, je to praktičtější při
servírování, kvůli štávě. Můj názor. 🙂