Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.březen 20:52

Zkoušeli jste „perníkovou“ drobenku?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Do pekáče vymazaného máslem se dají vypeckované švestky a na to drobenka, do které se přidá perníkové koření. Je to takový počeštěný crumble – prý z Pardubicka. Podává se se smetanovou zmrzlinou.
Zkoušeli jste někdo? Váš názor na tu drobenku?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.březen 20:59

Zkoušeli jste „perníkovou“ drobenku?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Do pekáče vymazaného máslem se dají vypeckované švestky a na to drobenka, do které se přidá perníkové koření. Je to takový počeštěný crumble – prý z Pardubicka. Podává se se smetanovou zmrzlinou.
Zkoušeli jste někdo? Váš názor na tu drobenku?
Doplňuji:
Dají se dělat i jednotlivé porce v kokotkách, je to praktičtější při servírování, kvůli štávě. Můj názor. 🙂