Zeptal/a se – 29.říjen 21:39
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
prosím – asi se vám to bude zdát divné, že to nevím, ale JAK se zahušťuje chlebem? :) u nás doma se guláš zahušťoval vždycky moukou a když jsem hledala zdravější variantu, tak je v receptech vždycky napsáno „zahustíme chlebem“ – ale jak se to dělá? to se nakrájí na kostičky, nebo ho stačí nějak natrhat? jak může být starý a co třeba kůrka – s nebo bez? a má se to pak nějak povařit…?
Zeptal/a se – 29.říjen 22:45
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
prosím – asi se vám to bude zdát divné, že to nevím, ale JAK se
zahušťuje chlebem? :) u nás doma se guláš zahušťoval vždycky moukou a
když jsem hledala zdravější variantu, tak je v receptech vždycky napsáno
„zahustíme chlebem“ – ale jak se to dělá? to se nakrájí na
kostičky, nebo ho stačí nějak natrhat? jak může být starý a co třeba
kůrka – s nebo bez? a má se to pak nějak povařit…?
Doplňuji:
děkuju všem za info :) samozřejmě, že každý vaří jiný a určitě ten
nejlepší guláš ;) já to zítra zkusím s tím chlebem
a info pro arygnoca – mně nejvíc chutná s bramborovým knedlíkem :)