Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.červenec 19:11

Správný a originální vídeňský telecí řízek? Jde mi o to zda se smaží na více pánvičkách samozřejmě na přepuštěném másle.

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.červenec 20:16

Správný a originální vídeňský telecí řízek? Jde mi o to zda se smaží na více pánvičkách samozřejmě na přepuštěném másle.

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Doplňuji:
Plachta nic neřeší, u vídeňského řízku je to prakticky podmínkou tj. tenký řez z telecího ořechu. Pouze nevím zda se opravdu smaží na více pánvičkách při různých teplotách od nejvyšší do poslední fáze kde se máslo pouze vpíjí do řízku. Něco jsem kdysi četl od p. Trejbala, ale bohužel HOSIP. Dík