Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.únor 19:44

Jak na prodloužení přítokové hadice k pračce?

Elektronika – Ostatní elektronika

Dobrý den,

potřeboval bych radu. Mám pračku Bosch s aquastopem (dále jen AQS). Jedna věc, je ta, že na ní nemáme v koupelně místo, a proto je jen o místnost dále a přítok vody je vedený skrz zeď. Druhá věc je ta, že jak má hadici s AQS, tak se nám už neprotáhne skrz otvorem ve zdi. Je nějaká možnost, co s tím dělat? Nebo bych měl kontaktovat technika, který by mi AQS hadici odstraní a namontuje mi hadici klasickou přítokovou?
Viz obrázek.
Děkuji

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.únor 20:07

Jak na prodloužení přítokové hadice k pračce?

Elektronika – Ostatní elektronika

Dobrý den,

potřeboval bych radu. Mám pračku Bosch s aquastopem (dále jen AQS). Jedna věc, je ta, že na ní nemáme v koupelně místo, a proto je jen o místnost dále a přítok vody je vedený skrz zeď. Druhá věc je ta, že jak máme hadici s AQS, tak se nám už neprotáhne skrz otvorem ve zdi. Je nějaká možnost, co s tím dělat? Nebo bych měl kontaktovat technika, který by mi AQS hadici odstraní a namontuje mi hadici klasickou přítokovou?
Viz obrázek.
Děkuji

pozn. odmontovat to nelze, jelikoz bych musel odmontovat celé to zažízení.Tam kde bývá normálně hadice, tak se to dá, ale tady to je nainstalované přímo v pračce.