Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.září 21:47

Jak podat výpověď z KFC

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Ahoj,
mám v plánu podat výpověď ale vůbec nevím jak na to. Mám brigádu v kfc a jsem tam 2 měsíce (bohatě mi to stačilo), smlouvu mám na dobu neurčitou. Už jsem koukala na různé vzory jak to má vypadat ale upřímně moc nevím. Hned první odrážka zaměstnavatel, co tam mám napsat? KFC, jméno managera nebo AmRest? Pak další věc, sídlo pobočky, tam mám napsat jako sídlo AmRest v Česku nebo pobočku kde mám brigádu?

No prostě mám hrozně moc otázek a nemám se koho zeptat (s kolegy se nedá téměř mluvit a s hlavním managerem se prakticky nepotkám a s ostatními managery se nedá už vůbec bavit) takže by se mi hodil někdo kdo tam pracuje nebo lépe pracoval a už ví co a jak a pomohl by mi to nějak sepsat protože já jsem hrozný nemehlo na tohle zrovna.
Moc děkuju za odpovědi

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.říjen 0:43

Jak podat výpověď z KFC?

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Ahoj,
mám v plánu podat výpověď, ale vůbec nevím jak na to. Mám brigádu v KFC a jsem tam 2 měsíce (bohatě mi to stačilo), smlouvu mám na dobu neurčitou. Už jsem koukala na různé vzory, jak to má vypadat, ale upřímně moc nevím. Hned první odrážka zaměstnavatel, co tam mám napsat? KFC, jméno managera, nebo AmRest? Pak další věc, sídlo pobočky, tam mám napsat jako sídlo AmRest v Česku, nebo pobočku, kde mám brigádu?

No prostě mám hrozně moc otázek a nemám se koho zeptat (s kolegy se nedá téměř mluvit a s hlavním managerem se prakticky nepotkám a s ostatními managery se nedá už vůbec bavit), takže by se mi hodil někdo, kdo tam pracuje nebo lépe pracoval a už ví, co a jak, a pomohl by mi to nějak sepsat, protože já jsem hrozný nemehlo na tohle zrovna.
Moc děkuju za odpovědi