Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.leden 16:36

Myslíte, že je to fake?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

https://youtu­.be/vStNkklZv6E?t=11
https://www.y­outube.com/wat­ch?v=yPmOKgfrDdU

Na tom videu vlastně není nic zachycené, ale reakce dívek je hodně zajímavá a uvěřitelná. Navíc malé děti většinou neumí moc dobře hrát.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.leden 19:50

Myslíte, že je to první video fake?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

https://youtu­.be/vStNkklZv6E?t=11
https://www.y­outube.com/wat­ch?v=yPmOKgfrDdU

Na tom videu vlastně není nic zachycené, ale reakce dívek je hodně zajímavá a uvěřitelná. Navíc malé děti většinou neumí moc dobře hrát. Co bych řekl, že je fake, je určitě video z toho zámku. Snaží se přilákat turisty.

Reakce pro Mr/s serapico. Já na tom videu nic nevidím. Za zdí asi nikdo není, místnost tam zdá se končí a je tam jen lednice. První tam něco vidí ta starší dívenka a přestože se tam ta mladší taky dívá, tak nic nevidí. Zvláštní. Ta mladší je navíc blíž a mohla by tam vidět líp, kdyby tam někdo byl. Líp, než ta starší.
Takhle vyděsit vlastní děti by mohl asi jen psychopat. Být to moje dcera a vidět, jak je takhle na smrt vyděšená a děsivě křičí, tak nevím.
Proč nereaguje ta matka za kamerou? Nemá na co reagovat, když nic nevidí. Jen vyděšené dcery z ničeho. A děti často mění nálady.
Natáčení, jak děti sedí u stolu a jedí, je něco neobvyklého? Lidi natáčejí kdeco a my z dětství máme tucet takových videí, kde se vlastně nic neděje, jen si děti hrají nebo jedí. V podstatě na těch videích nic zvláštního není, jen rodiče natáčeli své děti. Hlavně v době, kdy domácí kamera (před 20 lety) pro nás byla něco speciálního. Pokud nevěříte doporučuji projít si staré rodinné nahrávky, své nebo jiných. Nebo zajít na facebook, instagram a tiktok. Lidi opravdu točí a fotí všechno.
Neříkám, že by to nemohl být nějaký prank, ale nezdá se mi to a ty argumenty mi nesedí.