Zeptal/a se – 24.říjen 16:36
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Stále jsme dělali (pekli) pizzu v el. troubě. Tedy myslím tím pizzu
zmraženou, kupovanou v obchodě. Teplotu podle návodu na 130 °C, čas
8 minut. Dost dlouho ale trvá, než se trouba zahřeje na požadovanou
teplotu.
Vzhledem k spotřebě trouby (tuším 3 kW) budeme muset v rámci šetření
přejít na pečení pizze v remosce. V troubě ale zapínáme (podle návodu)
vrchní i spodní ohřev. Máte nějaký fígel na to, aby byla pizza
v remosce propečená, tedy upečená i zespodu? Je nutné, vzhledem k tomu,
že remoska peče jen zvrchu, dávat ji na nějaký rošt jako v troubě?
Zeptal/a se – 25.říjen 12:02
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Stále jsme dělali (pekli) pizzu v el. troubě. Tedy myslím tím pizzu
zmraženou, kupovanou v obchodě. Teplotu podle návodu na 250 °C, čas
8 minut. Dost dlouho ale trvá, než se trouba zahřeje na požadovanou
teplotu.
Vzhledem k spotřebě trouby (tuším 3 kW) budeme muset v rámci šetření
přejít na pečení pizze v remosce. V troubě ale zapínáme (podle návodu)
vrchní i spodní ohřev. Máte nějaký fígel na to, aby byla pizza
v remosce propečená, tedy upečená i zespodu? Je nutné, vzhledem k tomu,
že remoska peče jen zvrchu, dávat ji na nějaký rošt jako v troubě?