Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.říjen 16:36

Jak upéct pizzu v remosce?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Stále jsme dělali (pekli) pizzu v el. troubě. Tedy myslím tím pizzu zmraženou, kupovanou v obchodě. Teplotu podle návodu na 130 °C, čas 8 minut. Dost dlouho ale trvá, než se trouba zahřeje na požadovanou teplotu.
Vzhledem k spotřebě trouby (tuším 3 kW) budeme muset v rámci šetření přejít na pečení pizze v remosce. V troubě ale zapínáme (podle návodu) vrchní i spodní ohřev. Máte nějaký fígel na to, aby byla pizza v remosce propečená, tedy upečená i zespodu? Je nutné, vzhledem k tomu, že remoska peče jen zvrchu, dávat ji na nějaký rošt jako v troubě?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.říjen 12:02

Jak upéct pizzu v remosce?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Stále jsme dělali (pekli) pizzu v el. troubě. Tedy myslím tím pizzu zmraženou, kupovanou v obchodě. Teplotu podle návodu na 250 °C, čas 8 minut. Dost dlouho ale trvá, než se trouba zahřeje na požadovanou teplotu.
Vzhledem k spotřebě trouby (tuším 3 kW) budeme muset v rámci šetření přejít na pečení pizze v remosce. V troubě ale zapínáme (podle návodu) vrchní i spodní ohřev. Máte nějaký fígel na to, aby byla pizza v remosce propečená, tedy upečená i zespodu? Je nutné, vzhledem k tomu, že remoska peče jen zvrchu, dávat ji na nějaký rošt jako v troubě?