Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.květen 20:36

Přelití chladicí vody i do přepadu. Je to problém ?

Auta a doprava – Opravy a údržba

Čau všem, při dolívání chladicí kapaliny sem to omylem přelil. Voda se dostala i do přepadu. Je možný že z důvodu přelytí chladicí kapaliny se mi strácí chladíci kapalina ? Pod autem je vždy pár kapek nebo loužička. Tečeto přes nosník. V oleji voda není, víčka sou čistý. Nepřehřivá, výkon furt paradní. Nechci myslet nato že by bylo špatné těsnění pod hlavou… Dolíval sem do octavie 1.9. TDI 81KW r.v.2021. Přdem děkuji za odovědi a rady jak to vyřešit. Robert. .

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.květen 20:37

Přelití chladicí vody i do přepadu. Je to problém ?

Auta a doprava – Opravy a údržba

Čau všem, při dolívání chladicí kapaliny sem to omylem přelil. Voda se dostala i do přepadu. Je možný že z důvodu přelytí chladicí kapaliny se mi strácí chladíci kapalina ? Pod autem je vždy pár kapek nebo loužička. Tečeto přes nosník. V oleji voda není, víčka sou čistý. Nepřehřivá, výkon furt paradní. Nechci myslet nato že by bylo špatné těsnění pod hlavou… Dolíval sem do octavie 1.9. TDI 81KW r.v.2021. Předem děkuji za odovědi a rady jak to vyřešit. Robert. .

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.květen 19:32

Je problém přelití chladicí kapaliny i do přepadu. ?

Auta a doprava – Opravy a údržba

Čau všem, při dolívání chladicí kapaliny sem to omylem přelil. Voda se dostala i do přepadu. Je možný že z důvodu přelití chladicí kapaliny se mi ztrácí chladící kapalina? Pod autem je vždy pár kapek nebo loužička. Teče to přes nosník. V oleji voda není, víčka jsou čistá. Nepřehřívá se, výkon furt parádní. Nechci myslet na to, že by bylo špatné těsnění pod hlavou…
Dolíval sem do Octavie 1.9. TDI 81KW r.v.2021.