Zeptal/a se – 17.červenec 15:03
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Ahoj, jsem už po dnešku zcela rozčílen. Poslední 3 měsíce maso jak hovězí, tak ale i kuřecí je témeř nepoživatelné. Dělal jsem si hovězí formou Sous Vide a první půl rok to bylo skvělé, jenže teď je to zcela nepoživatelný, tuhé a podrážkovité. To je podobný případ u kuřecího, kde z jemného masa se člověk cití, jako kdyby žvýkal do gumového provazu. U kuřecího je to jako loterie, jednou se to stane, jendou ne. A takhle se to stále opakuje. Všímám si toho poslední 3 měsíce, jindy se mi to opravdu nedělo a nechápu co se teď proboha děje.
Zeptal/a se – 17.červenec 15:29
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Ahoj, jsem už po dnešku zcela rozčílen. Poslední 3 měsíce maso jak hovězí, tak ale i kuřecí je témeř nepoživatelné. Dělal jsem si hovězí formou Sous Vide a první půl rok to bylo skvělé, jenže teď je to zcela nepoživatelný, tuhé a podrážkovité. To je podobný případ u kuřecího, kde z jemného masa se člověk cití, jako kdyby žvýkal do gumového provazu. U kuřecího je to jako loterie, jednou se to stane, jendou ne. A takhle se to stále opakuje. Všímám si toho poslední 3 měsíce, jindy se mi to opravdu nedělo a nechápu co se teď proboha děje.
Doplňuji. 5× jiný obchod a výrobce, od poměrně levných až po drahé steaky z argentiny a z irska. Přípravy jsem zkoušel různé.