Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.květen 21:46

Funguje ještě mikropráce v Alza.cz?

Aktuality a zábava – Aktuality

Zkoušeli jste někdy?

Teď jsem se díval v Alza aplikaci v „Moje Alza“ a v „Moje práce“ na nabízené směny a vůbec nic tam není. Trochu divné, obzvlášť, když Alza má tolik poboček, tolik skladů po celém Česku a je to prázdné. Sice nevím, jak to fungovalo přes pandemii a nouzové stavy (ale teď mají stejně všechny pobočky včetně prodejen otevřené) a navíc se často jedná o nějakou práci ve skladu, takže by to mělo normálně fungovat. Zrovna na skladníka v místní pobočce jsem chtěl jít.
Říkal jsem si, každý přívdělek dobrý, každá tisícovka navíc se hodí, tak jsem chtěl na jednorázovou brigádu do Alzy a je to prázdné, nic v nabídce. Nezobrazuje se vůbec nic, píšou pouze: „Žádé otevřené směny. Aktuálně nejsou k dispozici žádné směny. Přijďte později."
Co vím, tak to bylo docela populární a frčelo to (snad nonstop), tak je mi trochu divné, že tam nic není.
A práce určitě mají dost, tak nevěřím, že nic nenabízí. Proto si říkám, jestli by to nemohla být nějaká chyba v aplikaci

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.květen 23:43

Funguje ještě mikropráce v Alza.cz?

Aktuality a zábava – Aktuality

Zkoušeli jste někdo?

Teď jsem se díval v Alza aplikaci v „Moje Alza“ na nabízené směny a vůbec nic tam není. Trochu divné, obzvlášť, když Alza má tolik poboček, tolik skladů po celém Česku a je to prázdné. Sice nevím, jak to fungovalo přes pandemii a nouzové stavy (ale teď mají stejně všechny pobočky, včetně prodejen otevřené) a navíc se často jedná o nějakou práci ve skladu, takže by to mělo normálně fungovat.

Říkal jsem si, každý přívdělek dobrý, každá tisícovka navíc se hodí, tak jsem chtěl na jednorázovou brigádu do Alzy jako skladník a je to prázdné, nic v nabídce. Nezobrazuje se vůbec nic, píšou pouze: „Žádé otevřené směny. Aktuálně nejsou k dispozici žádné směny. Přijďte později." Něco by tam být mělo, když se to vztahuje na celé Česko a všechny Alza pobočky.
Co vím, tak byly mikropráce na Alze docela populární a frčelo to (snad nonstop), tak je mi trochu divné, že tam nic není.
A práce určitě mají dost, tak nevěřím, že nic nenabízí. Proto si říkám, jestli by to nemohla být nějaká chyba v aplikaci.