Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.květen 17:37

Houstone, máme problém! Poradíš?

Hudba, film a TV – Televize

Kde je příčina zmodrání obrazovky TV při zapnutém chlazení piva? V klubu máme TV a přikoupili jsme Set-to-box, který pracuje OK, ale do doby, než zapne chlazení, to se ztratí signál, nejde obraz ani zvuk, pouze zmodrá obrazovka. Zkoušeli jsme to zapojit do jiné zásuvky, ale bezvýsledně. Co může být příčinou tohoto stavu?
Za rady předem děkuje osazenstvo pijasu-klubu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.květen 9:32

Houstone, máme problém! Poradíš?

Hudba, film a TV – Televize

Kde je příčina zmodrání obrazovky TV při zapnutém chlazení piva? V klubu máme TV a přikoupili jsme Set-to-box, který pracuje OK, ale do doby, než zapne chlazení, to se ztratí signál, nejde obraz ani zvuk, pouze zmodrá obrazovka. Zkoušeli jsme to zapojit do jiné zásuvky, ale bezvýsledně. Co může být příčinou tohoto stavu?

Za rady předem děkuje osazenstvo pijasu-klubu.

Závada byla částečně opravena. Už dříve jsme vyzkoušeli jiný STB, ale se stejným výsledkem. V místnosti není žádný jiný el. spotřebič, pouze rychlovarná konvice, TV+STB a chlazení piva a samozřejmě že i osvětlení. Udělali jsme hokus pokus a natáhli prodlužovačku z jiného bytu nad námi, a hle, TV šla jak by měla. Takže musíme hledat v elektrice klubu. Tam někde bude závada. Jinak děkuji všem, kteří se radou snažili pomoci.