Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.květen 13:43

Jaké jsou skutečné záměry opozice vyvolat za každou cenu nedůvěru vládě?

Aktuality a zábava – Aktuality

Pokud totiž poměříme výsledky ekonomiky a výkon vlády objektivně, překvapivě dospějeme ke zcela odlišným závěrům, než vytrubuje většina opozičních stran. Tak především se ukazuje, že Češi překvapili Evropu. . Např. se Čechům nejvíc zlepšila kvalita rodinného života. Podle výzkumu Eurobarometru, který tato zjištění přinesl, dosáhla úrovně nejblahobytnějších národů, tedy Nizozemců, Dánů a Švédů. Spokojenost se soukromým životem potvrdilo devět Čechů z deseti, stejně jako v časech před koronavirem. V časech krize se dokonce o 14 procent snížil podíl domácností s finančními problémy, zatímco ve většině evropských zemí jich naopak přibylo. Ekonomika funguje velmi dobře včetně šedé zóny, populace je velmi flexibilní a správné vládní kroky zabránily tomu, aby rostla nezaměstnanost. Překonání těžkých časů není zásluha vlády, ale potvrzení, že my Češi přežijeme všechno. Vláda byla během krize pod neustálou kritikou opozice, která shazováním konkrétní vlády poškozuje státní instituce.
Pád popularity Babišova kabinetu během krize však nutně neznamená porážku vládních stran v podzimních volbách. Pokles důvěry už skončil

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.květen 13:51

Jaké jsou skutečné záměry opozice vyvolat za každou cenu nedůvěru vládě?

Aktuality a zábava – Aktuality

Pokud totiž poměříme výsledky ekonomiky a výkon vlády objektivně, překvapivě dospějeme ke zcela odlišným závěrům, než vytrubuje většina opozičních stran. Tak především se ukazuje, že Češi překvapili Evropu. . Např. se Čechům nejvíc zlepšila kvalita rodinného života. Podle výzkumu Eurobarometru, který tato zjištění přinesl, dosáhla úrovně nejblahobytnějších národů, tedy Nizozemců, Dánů a Švédů. Spokojenost se soukromým životem potvrdilo devět Čechů z deseti, stejně jako v časech před koronavirem. V časech krize se dokonce o 14 procent snížil podíl domácností s finančními problémy, zatímco ve většině evropských zemí jich naopak přibylo. Ekonomika funguje velmi dobře včetně šedé zóny, populace je velmi flexibilní a správné vládní kroky zabránily tomu, aby rostla nezaměstnanost. Překonání těžkých časů možná ani tak není zásluha vlády, ale potvrzení, že my Češi přežijeme všechno. Vláda byla během krize pod neustálou kritikou opozice, která shazováním všeho včetně pozitiv poškozuje státní instituce.
Pád popularity Babišova kabinetu během krize však nutně neznamená porážku vládních stran v podzimních volbách. Pokles důvěry už skončil.