Zeptal/a se – 25.březen 9:51
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Já mám nejradši rohlíky ty z Alberta s mákem a solí. Housky taky nejsou špatné, normálně si ji oblozit šunka, sýr, nějakej list, máslo. Ale rohlík je rohlík a dá se jíst i samotný.
Největší výhoda rohlíku je ta, že se z nich dá případně udělat i párek nebo klobása v rohlíku.
Proč se vůbec pečou housky a rohlíky? Nejsou housky už zbytečne, když máme rohlíky? Navíc z housek se nedá udělat párek v rohlíku a rohlík si můžu šunkou a sýrem nacpat taky.
Anketa:máte radši rohlíky nebo housky?
Do odpovědi můžete vypsat nějaký způsob úpravy tohoto pečiva pro inspiraci.
Doplňující otázka : Považujete za prasárnu dávat rohlíky do houskových knedlíků, nebo vám je to jedno?
Hezký den přátele a užijte si sluníčka venku.
Zeptal/a se – 25.březen 10:04
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Já mám nejradši rohlíky ty z Alberta s mákem a solí. Housky taky nejsou špatné, normálně si ji oblozit šunka, sýr, nějakej list, máslo. Ale rohlík je rohlík a dá se jíst i samotný.
Největší výhoda rohlíku je ta, že se z nich dá případně udělat i párek nebo klobása v rohlíku.
Proč se vůbec pečou housky a rohlíky? Nejsou housky už zbytečne, když máme rohlíky? Navíc z housek se nedá udělat párek v rohlíku a rohlík si můžu šunkou a sýrem nacpat taky.
Anketa: Máte radši rohlíky, nebo housky?
Do odpovědi můžete vypsat nějaký způsob úpravy tohoto pečiva pro inspiraci.
Doplňující otázka : Považujete za prasárnu dávat rohlíky do houskových knedlíků, nebo vám je to jedno?
Hezký den přátele a užijte si sluníčka venku.