Zeptal/a se – 27.leden 11:31
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
V březnu se roztrh' pytel s pečením domácího chleba. Přiznávám,
taky jsem to zkoušela. Zajímá mě ale, jestli si doma vyrábíte něco
prospěšného pro střevní mikrobiom, ať už je to kvašené zelí, sýr či
pivo :)
Já si např. pravidelně vyrábím kvašenou zeleninu (zelí v kombinaci
s dalšími druhy), amasaké a občas zkusím i něco nového, momentálně
chci zkusit zázvorové pivo. Zkoušela jsem i rejuvelac, který sice chutnal
zvláštně, ale na střeva mi dělal taky dobře, navíc kočky se po něm
mohly úlpně utlouct (stále žijí a prosperují).
Zeptal/a se – 27.leden 11:32
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
V březnu se roztrh' pytel s pečením domácího chleba. Přiznávám,
taky jsem to zkoušela. Zajímá mě ale, jestli si doma vyrábíte něco
prospěšného pro střevní mikrobiom, ať už je to kvašené zelí, sýr či
pivo :)
Já si např. pravidelně vyrábím kvašenou zeleninu (zelí v kombinaci
s dalšími druhy), kimchi, amasaké a občas zkusím i něco nového,
momentálně chci zkusit zázvorové pivo. Zkoušela jsem i rejuvelac, který
sice chutnal zvláštně, ale na střeva mi dělal taky dobře, navíc kočky se
po něm mohly úlpně utlouct (stále žijí a prosperují).