Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.listopad 13:51

Má někdo zkušenosti s Download Instagram Stories?

Počítače a internet – Sítě

Já mám, ale zajímalo by mě zda je to nějak vidět, když si někdo přes tohle prohlíží něcí instagram stories. Zda se to tomu uživateli nějak zobrazí. Zkoušela jsem to na vlastním profilu a na svém „příběhu” a nic se mi tam nezobrazilo – tam kde je možné si prohlédnout, kdo si ten příběh zobrazil.

Download Instagram Stories je stránka, přes kterou je možné si zobrazit nebo i stáhnout něčí příběhy, fotky a videa z instagramu. Vhodná pro zvědavce a šmíráky. :) I když ne tak docela, funguje to jen u těch, kterí mají veřejný profil. Tam se dá samozřejmě normálně prohlížet a sledovat uživatele i bez této stránky… jen se to nedá stahovat, možná tak print screenem. Ale například u „příběhů” je vidět, kteří uživatelé si je zobrazili. Přes tamtu stránku by to myslím jít vidět nemělo, ale nejsem si jistá a proto se na to ptám. Těch, kdo by věděli.
A ti, co chtějí soukromí mají jednoduše soukormý účet, na který se nikdo kromě jejich sledujících-přátel nedostane. Takže šmíráci mají utrum a nijaká aplikace jim v tom nepomůže. :D

https://www.sto­rysaver.net/

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.listopad 12:03

Máte někdo zkušenosti s Download Instagram Stories?

Počítače a internet – Sítě

Já trochu mám, ale zajímalo by mě zda je nějak vidět, když si někdo přes tohle prohlíží něcí instagram příběh. Zda se to tomu uživateli nějak zobrazí. Zkoušela jsem to na vlastním profilu a na svém „příběhu” a nic se mi tam nezobrazilo – tam kde je možné si prohlédnout, kdo si ten příběh zobrazil.

https://www.sto­rysaver.net/