Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.listopad 10:29

Jak fungují dogdancingové zkoušky ?

Zvířata – Psi

Dobrý den, plánuji se psem skládat zkoušky z dogdancingu, ale vůbec nevím ja to funguje nikdy jsem nic takového nedělala. Vím akorád že musím zažádat o výkonostní průkaz a jaké triky tam mají být, čas a takové prostě jenom k tomu vystoupení. Jinak vůbec nevím jak to tam chodí, jak dlouho to trvá jestli půl hodiny nebo celý den. A taky by mě zajímalo jestli si tam mám hudbu přinést na svém mobilu nebo jim to nějak poslat a oni to tam pustí…

Děkuji za odpověďi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.listopad 10:39

Jak fungují dogdancingové zkoušky ?

Zvířata – Psi

Dobrý den, plánuji se psem skládat zkoušky z dogdancingu, ale vůbec nevím ja to funguje nikdy jsem nic takového nedělala. Vím akorád že musím zažádat o výkonostní průkaz a jaké triky tam mají být, čas a takové prostě jenom k tomu vystoupení. Jinak vůbec nevím jak to tam chodí, jak dlouho to trvá jestli půl hodiny nebo celý den. A taky by mě zajímalo jestli si tam mám hudbu přinést na svém mobilu nebo jim to nějak poslat a oni to tam pustí… a ještě nevím co mám vzít místo pp když mám pejska bez pp.

Děkuji za odpověďi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.listopad 10:46

Jak fungují dogdancingové zkoušky?

Zvířata – Psi

Dobrý den, plánuji se psem skládat zkoušky z dogdancingu, ale vůbec nevím, jak to funguje nikdy jsem nic takového nedělala. Vím akorát, že musím zažádat o výkonnostní průkaz a jaké triky tam mají být, čas a takové prostě jenom k tomu vystoupení. Jinak vůbec nevím jak to tam chodí, jak dlouho to trvá, jestli půl hodiny, nebo celý den. A taky by mě zajímalo, jestli si tam mám hudbu přinést na svém mobilu, nebo jim to nějak poslat a oni to tam pustí… a ještě nevím, co mám vzít místo PP, když mám pejska bez PP.

Děkuji za odpověďi.