Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.duben 23:21

Znáte tuto metodu učení ?

Vzdělání a práce – Základní školy

Dobrý večer. Znáte tuto metodu učení? Eat the frog first. Chtěla bych se zeptat, metoda Eat the frog first, znamená, že je dobré se naučit to nejhorší a nejtěžší jako první, aby jsme o měli za sebou ? A tudíž by nás už nemohlo těžší a horší učení potkat? Potřebuji vědět o této metodě více, ale mám pouze tento zdroj. https://www.hlavni-myslenky.com/snezte-zabu. Pokud by jste mi tu metodu dokázal někdo vysvětlit lépe byla bych vděčná. Děkuji předem.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.duben 23:22

Znáte tuto metodu učení ?

Vzdělání a práce – Základní školy

Dobrý večer. Znáte tuto metodu učení? Eat the frog first. Chtěla bych se zeptat, metoda Eat the frog first, znamená, že je dobré se naučit to nejhorší a nejtěžší jako první, aby jsme o měli za sebou ? A tudíž by nás už nemohlo těžší a horší učení čekat? Potřebuji vědět o této metodě více, ale mám pouze tento zdroj. https://www.hlavni-myslenky.com/snezte-zabu. Pokud by jste mi tu metodu dokázal někdo vysvětlit lépe byla bych vděčná. Děkuji předem.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.květen 10:23

Znáte metodu učení „eat the frog first“?

Vzdělání a práce – Základní školy

Dobrý večer. Znáte tuto metodu učení? Eat the frog first. Chtěla bych se zeptat, metoda eat the frog first, znamená, že je dobré se naučit to nejhorší a nejtěžší jako první, abychom to měli za sebou? A tudíž by nás už nemohlo těžší a horší učení čekat? Potřebuji vědět o této metodě více, ale mám pouze tento zdroj. https://www.hlavni-myslenky.com/snezte-zabu. Pokud byste mi tu metodu dokázal někdo vysvětlit lépe, byla bych vděčná. Děkuji předem.