Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.březen 12:34

Jak se správně připravují vajíčka do japonské tradiční polévky rámen?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Ramen a s ní spojená příprava vajíček.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.březen 13:34

Jak se správně připravují vajíčka do tradiční japonské polévky rámen?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Ramen a s ní spojená příprava vajíček.


Keplere, tak takhle ne, to by mně nechutnalo. (;
Oni mistři ta vajca do asijských vydatných polévek většinou připraví třeba způsobem „sous-vide“ a dále se pak třeba marinují.

Spíše jsem doufal, že mně zde někdo zanechá návod na svou osvědčenou marinádu a že bude třeba zajímavější, než obvyklá marináda z vody, sójovky a rýžového octu či pro tyto účely oblíbená „Tsuyu marináda“.

Díky (;