Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.listopad 16:41

Nevíte co dělat?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Dobrý den mám takový problém v rodině, rodiče koupili počítač a řekly že si na to mám něco vydělat. (sekáním trávy atd.) Tak jsem řekl jestli by mi nějakou práci nevymysleli, tak mi něco vymysleli ale já jsem to v tu chvíli nechtěl dělat, o pár dní jsem se přihlásil že to udělám a oni mi řekli něco jako:
“Žádnou práci ti nedám já: proč? Rodiče mi řekli něco jako musíš uklidit cely dům já: proč?? Vždyť jsem nic neudělal nebo něco takového jsem řekl. A oni na to do té práce to zapadá. já na to to jste my neřekli! Oni tak to jsi v háji. Tak co mám dělat a jak si na to vydělat?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.listopad 18:14

Jak si vydělat na počítač, který mi rodiče koupili?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Dobrý den, mám takový problém v rodině, rodiče koupili počítač a řekli, že si na to mám něco vydělat. (sekáním trávy atd.) Tak jsem řekl, jestli by mi nějakou práci nevymysleli, tak mi něco vymysleli ale já jsem to v tu chvíli nechtěl dělat, o pár dní jsem se přihlásil, že to udělám, a oni mi řekli něco jako:
“Žádnou práci ti nedám." já: „Proč?“ Rodiče mi řekli něco jako „musíš uklidit cely dům.“ já: „Proč?? Vždyť jsem nic neudělal.“ nebo něco takového jsem řekl. A oni na to: „Do té práce to zapadá.“ Já na to :„To jste mi neřekli!“ Oni: „Tak to jsi v háji.“ Tak co mám dělat a jak si na to vydělat?