Zeptal/a se – 15.říjen 11:57
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Může to souviset i s množstvím řepkového oleje na pánvy?
Čím více rozpáleného oleje, tak tím snadněji se to připaluje či smaží
nebo např. i snadněji pálí?
Možná se to pálí v místech kde právě už olej vyprchal či nebyl
rozlit?
Jo a rozléváte olej po celé pánvy? Já většinou tak na 3/4, protože
nechci plýtvat, takže třeba je problém právě v tom.
Dnes jsem zkusil dělat na 4ku a ne na obvyklou 7ku, protože jsem chtěl mezitím sklidit linku a hle ono se to brzy začalo připalovat, což jsem nečekal na nižší stupeň a nestává se mi to.
Zeptal/a se – 15.říjen 12:27
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Může to souviset i s množstvím řepkového oleje na pánvy?
Čím více rozpáleného oleje, tak tím snadněji se to připaluje či smaží
nebo např. i snadněji pálí?
Možná se to pálí v místech kde právě už olej vyprchal či nebyl
rozlit?
Jo a rozléváte olej po celé pánvy? Já většinou tak na 3/4, protože
nechci plýtvat, takže třeba je problém právě v tom.
Dnes jsem zkusil dělat na 4ku a ne na obvyklou 7ku, protože jsem chtěl mezitím sklidit linku a hle ono se to brzy začalo připalovat, což jsem nečekal na nižší stupeň a nestává se mi to.
Zeptal/a se – 15.říjen 12:29
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Může to souviset i s množstvím řepkového oleje na pánvy?
Čím více rozpáleného oleje, tak tím snadněji se to připaluje či smaží
nebo např. i snadněji pálí?
Možná se to pálí v místech kde právě už olej vyprchal či nebyl
rozlit?
Jo a rozléváte olej po celé pánvy? Já většinou tak na 3/4, protože
nechci plýtvat, takže třeba je problém právě v tom.
Dnes jsem zkusil dělat na 4ku a ne na obvyklou 7ku, protože jsem chtěl mezitím sklidit linku a hle ono se to brzy začalo připalovat, což jsem nečekal na nižší stupeň a nestává se mi to.