Zeptal/a se – 13.říjen 18:07
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
V TV bylo v diskusi řečeno že krůta je oproti kuřeti mnohem
zdravější, nikoli však kvůli masu, ale kvůli toho že krůta nepříjme
žádná antibiotika ani jiné chemické látky, zatím co kuře je tím doslova
překrmeno.
Je to vůbec možné?
Pokud je to tak, prosím také o odkaz na nějaké odborné pojednání.
Děkuji
Zeptal/a se – 14.říjen 13:44
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
V TV bylo v diskusi řečeno že krůta je oproti kuřeti mnohem
zdravější, nikoli však kvůli masu, ale kvůli toho že krůta nepříjme
žádná antibiotika ani jiné chemické látky, zatím co kuře je tím doslova
překrmeno.
Je to vůbec možné?
Pokud je to tak, prosím také o odkaz na nějaké odborné pojednání.
Děkuji