Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červenec 14:23

Mám brnění až pálení v levé noze od kolene po šlapku – pouze v klidu. Při pohybu nic necítím.

Zdraví – Ostatní zdraví

Na SONO vyšetřeních vše v pořádku, co se týká žil, cév, šlach. Náběh na křečové žíly nemám a křeče v nohách taky ne. Jsem v podstatě zdravý člověk, preventivní prohlídka nic neprokázala, v podstatě od minulého podzimu mne jen trápí toto. Doktor – internista – mi předepsal prášky a kompresní podkolenky. Stejně jako internista mluví i obvodní lékař. Prášky brát nehodlám , podkolenky nosím, ale je to děs v těchto vedrech. Na můj dotaz, co to teda je, když ne žíly mi řekli, že neví, ale že to údajně mohou být měkké tkáně. A na to mi stejně nic neporadili.
Moje otázka zní, dá se zbavit podkolenek a brnění něčím jiným, než prášky ?
Předem děkuji za odpověď …

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červenec 17:13

Mám brnění až pálení v levé noze od kolene po šlapku, pouze v klidu. Při pohybu nic necítím. Lze vyřešit bez prášků?

Zdraví – Ostatní zdraví

Na SONO vyšetřeních vše v pořádku, co se týká žil, cév, šlach. Náběh na křečové žíly nemám a křeče v nohách taky ne. Jsem v podstatě zdravý člověk, preventivní prohlídka nic neprokázala, v podstatě od minulého podzimu mne jen trápí toto. Doktor – internista – mi předepsal prášky a kompresní podkolenky. Stejně jako internista mluví i obvodní lékař. Prášky brát nehodlám , podkolenky nosím, ale je to děs v těchto vedrech.

Mám brnění až pálení v levé noze od kolene po šlapku – pouze v klidu. Při pohybu nic necítím. Na můj dotaz, co to teda je, když ne žíly mi řekli, že neví, ale že to údajně mohou být měkké tkáně. A na to mi stejně nic neporadili.
Moje otázka zní, dá se zbavit podkolenek a brnění něčím jiným, než prášky ?
Předem děkuji za odpověď …