Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.únor 12:20

Proč se ve štrůdlu dělají vzduchové „díry“?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Než ho vložím do trouby, tak ho 5× propíchnu jehlou na rolády. Poradíte? Děkuji.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.únor 12:43

Proč se ve štrůdlu dělají vzduchové „díry“?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Než ho vložím do trouby, tak ho 5× propíchnu jehlou na rolády. Poradíte? Děkuji.

Těsto = 300g hl.mouky, sůl, 2 lžíce ml.cukru, 1vejce, 3lžíce vody + 1 lžíce octa, 200g másla. Náplň = jablková. Závin se potře máslem před i po upečení. Já mám ten závin moc ráda, ale ty vzduchové bubliny mi tam vadí…