Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.leden 18:48

Bolest od páteře nebo srdce?

Zdraví – Nemoci

Prosím nemáte stejný problém? Už se mi to několikrát stalo a naposled to byl nářez. Sedím a najednou jak by křečovitá , stupňující bolest mezi lopatkama. Stupňuje se a šíří se do hrudníku a uší a zase odchází. Vždy mi pomohlo se rychle postavit ohnout se loktama o stůl a hned to odeznívalo. Ale naposled se to pořád vracelo. Jak by kontrakce a bolestivý tlak který stoupá do vrcholu a pak odchází a znova. Jsem celá vyplašená

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.leden 19:38

Bolest od páteře nebo srdce?

Zdraví – Nemoci

Prosím nemáte stejný problém? Už se mi to několikrát stalo a naposled to byl nářez. Sedím a najednou jak by křečovitá , stupňující bolest mezi lopatkama. Stupňuje se a šíří se do hrudníku a uší a zase odchází. Vždy mi pomohlo se rychle postavit ohnout se loktama o stůl a hned to odeznívalo. Ale naposled se to pořád vracelo. Jak by kontrakce a bolestivý tlak který stoupá do vrcholu a pak odchází a znova. Jsem celá vyplašená. Doplním, že je mi 34 let. Tlak mám dobrý ,ale mám problémy s krční páteří. Zúžený páteřní kanál, degenerativní změny C3-C6 a protruze disku C6/7. Už mi to dělá občas delší dobu,ale teď to bylo nějak moc. A vždycky v klidu při sezení večer.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.leden 9:30

Pochází níže popsaná bolest od páteře, nebo od srdce?

Zdraví – Nemoci

Prosím nemáte stejný problém? Už se mi to několikrát stalo a naposled to byl nářez. Sedím a najednou jak by křečovitá, stupňující bolest mezi lopatkama. Stupňuje se a šíří se do hrudníku a uší a zase odchází. Vždy mi pomohlo se rychle postavit ohnout se loktama o stůl a hned to odeznívalo. Ale naposled se to pořád vracelo. Jakoby kontrakce a bolestivý tlak, který stoupá do vrcholu a pak odchází a znova. Jsem celá vyplašená. Doplním, že je mi 34 let. Tlak mám dobrý, ale mám problémy s krční páteří. Zúžený páteřní kanál, degenerativní změny C3-C6 a protruze disku C6/7. Už mi to dělá občas delší dobu, ale teď to bylo nějak moc. A vždycky v klidu při sezení večer.