Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.červenec 13:53

Také se u vás podle sdělení novinářů mění krajina ve step?

Příroda a životní prostředí – Počasí a meteorolgie

Sice si díky svému věku pamatuji hodně, ale nevzpomínám si, že bych zažil stav, který ve svých reportážích nyní avizuje většina sdělovací prostředků. Alespoň v našem regionu /tišnovsko/ se zatím zdaleka neděje nic tragického. Vždy byla léta kdy pršelo méně, jindy více a občas až příliš. Staří hospodáři tvrdí, že bídu nedělá sucho, nýbrž přílišné mokro. Z dlouhodobého pohledu se podle mě zatím neděje nic mimořádného, jen vlna veder je delší a hlavně novináři vyhledávají senzace. Podělte se o svoje zkušenosti a hlavně prosím, oponujte mému tvrzení.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.červenec 14:18

Také se u vás podle sdělení novinářů mění krajina ve step?

Příroda a životní prostředí – Počasí a meteorolgie

Sice si díky svému věku pamatuji hodně, ale nevzpomínám si, že bych zažil stav, který ve svých reportážích avizují sdělovací prostředky.
Alespoň v našem regionu /tišnovsko/ se zatím neděje až tak nic tragického. Vždy byla léta kdy pršelo méně, jindy více a občas až příliš. Staří hospodáři tvrdí, že bídu nedělá sucho, nýbrž přílišné mokro. Z dlouhodobého hlediska je sice nynější vlna veder delší a v budoucnu zřejmě i bývat bude, avšak skutečnou tragedií jsou naši novináři bažící za každou cenu po senzacích. Bez nich je vše tak, jak má být! Podělte se o svoje zkušenosti a hlavně prosím, oponujte mému tvrzení.