Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.duben 19:52

Co si myslíte o WebCam trollingu? Staly jste se někdy někdo jeho obětí?

Počítače a internet – Bezpečnost

Dobrý den, Staly jste se někdy obětí webcam trollingu? Zajímá mě , co jsi o tom myslíte. Lépe řečeno co jsi myslíte o takových stránkách , kde vám to někoho náhodně hodí.

( Já jsem to dnes zkoušel, ze zvědavosti a asi po půl hodině, mě to hodilo nějakýho hocha, z Anglie kterej upoutal asi na 1,5 minuty moji pozornost s lepící páskou a pak konec. A ano probíhalo to tak, že lepící páska je úžasná. Teda aspoň jsem to tak pochopil… Asi bych měl říct že jsem měl štěstí na toho ,,hodného-dobrého- srandovního" trolla. Ale existují i mnohem horší. Naštěstí osobně takovou zkušenost zatím nemám…)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.duben 20:23

Co si myslíte o WebCam trollingu? Stali jste se někdy někdo jeho obětí?

Počítače a internet – Bezpečnost

Dobrý den, Staly jste se někdy obětí webcam trollingu? Zajímá mě, co si o tom myslíte. Lépe řečeno co si myslíte o takových stránkách, kde vám to někoho náhodně hodí.

(Já jsem to dnes zkoušel ze zvědavosti a asi po půl hodině mně to hodilo nějakýho hocha, z Anglie, kterej upoutal asi na 1,5 minuty moji pozornost s lepicí páskou a pak konec. A ano, probíhalo to tak, že lepící páska je úžasná. Teda aspoň jsem to tak pochopil… Asi bych měl říct, že jsem měl štěstí na toho ,,hodného-dobrého-srandovního" trolla. Ale existují i mnohem horší. Naštěstí osobně takovou zkušenost zatím nemám…)