Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.únor 14:51

Mohu podnikat ve vlastní kuchyni?

Finance a podnikání – Podnikání

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné podnikat v podobě výroby domácích pokrmů (jednalo by se o palačinky), takt že by výroba probíhala doma, v kuchyni, kterou mám k dipozici a poté prodej formou rozvozu. Na internetu jsem našla několik informací, ale někde se tvrdí, že ano, že pokud je byt nebo dům zkolaudován pro osobní bydlení, je možné v takto zkolaudované kuchyni vyrábět pokrmy za účelem prodeje a někdo že je třeba speciálně zkolaudovaná provozovna a v ní kuchyně.

Jelikož je pro mě vybudování provozovny a kuchyně příliš drahé a hlavně neekonomické (jednalo by se jen o pár kusů palačinek občasně) tak bych ráda volila tuto volbu, vím že podnikání v ČR není jednoduché, ale přesto doufám že nějaká taková možnost tu je.
Děkuju

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.únor 15:04

Mohu podnikat ve vlastní kuchyni?

Finance a podnikání – Podnikání

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné podnikat v podobě výroby domácích pokrmů (jednalo by se o palačinky) tak, že by výroba probíhala doma, v kuchyni, kterou mám k dipozici, a poté prodej formou rozvozu. Na internetu jsem našla několik informací, ale někde se tvrdí, že ano, že pokud je byt nebo dům zkolaudován pro osobní bydlení, je možné v takto zkolaudované kuchyni vyrábět pokrmy za účelem prodeje a někde že je třeba speciálně zkolaudovaná provozovna a v ní kuchyně.

Jelikož je pro mě vybudování provozovny a kuchyně příliš drahé a hlavně neekonomické (jednalo by se jen o pár kusů palačinek občasně), tak bych ráda volila tuto volbu, vím, že podnikání v ČR není jednoduché, ale přesto doufám, že nějaká taková možnost tu je.
Děkuju