Zeptal/a se – 4.prosinec 21:48
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Vygooglit si recept dovedu. Příprava utopenců jest velmi jednoduchá,
ovšem zaznamenal jsem ve vyhledaných receptech rozdíly od 25% octa
(běžného osmiprocentního) po 57% octa. Aritmetický průměr poměrů
v receptech zobrazených na první stránce po vyhledání výrazu „utopenci
recept“ činí asi 38%, přičemž jeden recept jsem vyřadil, to Kluci
v akci dělali nálev z octu a piva, za což jsem je diskvalifikoval.
Čili nezajímá mě teď to, co najdete „za mě“ neb spíš „po mě“ na
internetu, ale váš osobní názor, jak to mícháte sami, pokud to mícháte.
Nebo jak to míchá nějaký váš příbuzný, kterém se přitom koukáte pod
pazoury.
Zeptal/a se – 6.prosinec 21:12
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Vygooglit si recept dovedu. Příprava utopenců jest velmi jednoduchá, ovšem zaznamenal jsem ve vyhledaných receptech rozdíly od 25% octa (běžného osmiprocentního) po 57% octa. Aritmetický průměr poměrů v receptech zobrazených na první stránce po vyhledání výrazu „utopenci recept“ činí asi 38%, přičemž jeden recept jsem vyřadil, to Kluci v akci dělali nálev z octu a piva, za což jsem je diskvalifikoval.
Čili nezajímá mě teď to, co najdete „za mě“ neb spíš „po mě“ na internetu, ale váš osobní názor, jak to mícháte sami, pokud to mícháte. Nebo jak to míchá nějaký váš příbuzný, kterém se přitom koukáte pod pazoury.
Doplnění: Odpověď aliendrona je velmi zajímavá. Dvoulákový proces je mi úplnou novinkou a má to něco do sebe. No, takhle čabrat octem se mi ale moc nechce. Asi budu dávat něco přes polovinu vody a zkusím vydržet do toho nehrabat co nejdýl. 🙂