Zeptal/a se – 9.listopad 20:49
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dobrý den. Po upečení krůty cítím tu „typickou“ vůni (která je
pro mne nelibá, stejně jako u husy a kachny). Používám jen kmín a sůl,
přidávám angl.slaninu. Mohu ji potřít před pečením česnekem? Zkoušeli
jste to někdo? Jak připravujete krůtu vy? Děkuji.
Cítíte ten zvláštní „typický“ pach i vy? Manželovi to voní…
Zeptal/a se – 9.listopad 20:50
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dobrý den. Po upečení krůty cítím tu „typickou“ vůni (která je
pro mne nelibá, stejně jako u husy a kachny). Používám jen kmín a sůl,
přidávám angl.slaninu. Mohu ji potřít před pečením česnekem? Zkoušeli
jste to někdo? Jak připravujete krůtu vy? Děkuji.
Cítíte ten zvláštní „typický“ pach i vy? Manželovi to voní…