Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.listopad 20:49

Pečení krůty – dá se použít česnek?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Dobrý den. Po upečení krůty cítím tu „typickou“ vůni (která je pro mne nelibá, stejně jako u husy a kachny). Používám jen kmín a sůl, přidávám angl.slaninu. Mohu ji potřít před pečením česnekem? Zkoušeli jste to někdo? Jak připravujete krůtu vy? Děkuji.
Cítíte ten zvláštní „typický“ pach i vy? Manželovi to voní…

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.listopad 20:50

Dá se krůta potřít česnekem, chci-li přebít její typický pach?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Dobrý den. Po upečení krůty cítím tu „typickou“ vůni (která je pro mne nelibá, stejně jako u husy a kachny). Používám jen kmín a sůl, přidávám angl.slaninu. Mohu ji potřít před pečením česnekem? Zkoušeli jste to někdo? Jak připravujete krůtu vy? Děkuji.
Cítíte ten zvláštní „typický“ pach i vy? Manželovi to voní…