Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.listopad 20:35

Jak byste řešily mlčení odesilatele balíku,jehož obsah přišel rozbitý?

Právo a zákony – Občanské právo

Koupila jsem od paní na internetu spotřebič,po rozbalení balíku jsme zjistily,že některé části byly rozbité a spotřebič tím pádem nefunkční.Paní jsem o tom informovala balík hned reklamovala na poště-ovšem reklamce nebyla uznaná s tím,že přestože balík byl poslaný jako křehký,tak jednotlivé části nebyly správně źabalené a že mám reklamci uplatnit u odesílatele.Po 3 meilech mi paní napsala že necítí žádnou vinu,že balík zabalila dobře…Já zaplatila cca 800kč a mám za to rozbiténefunkční zboží…Jak byste to řešily vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.listopad 20:56

Jak byste řešily mlčení odesilatele balíku,jehož obsah přišel rozbitý?

Právo a zákony – Občanské právo

Koupila jsem od paní na internetu spotřebič,po rozbalení balíku jsme zjistily,že některé části byly rozbité a spotřebič tím pádem nefunkční.Paní jsem o tom informovala balík hned reklamovala na poště-ovšem reklamce nebyla uznaná s tím,že přestože balík byl poslaný jako křehký,tak jednotlivé části nebyly správně źabalené a že mám reklamci uplatnit u odesílatele.Po 3 meilech mi paní napsala že necítí žádnou vinu,že balík zabalila dobře…Já zaplatila cca 800kč a mám za to rozbité nefunkční zboží…Jak byste to řešily vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.listopad 21:07

Jak byste řešili mlčení odesilatele balíku, jehož obsah přišel rozbitý?

Právo a zákony – Občanské právo

Koupila jsem od paní na internetu spotřebič, po rozbalení balíku jsme zjistili ,že některé části byly rozbité a spotřebič tím pádem nefunkční. Paní jsem o tom informovala, balík hned reklamovala na poště-ovšem reklamce nebyla uznaná s tím, že přestože balík byl poslaný jako křehký, tak jednotlivé části nebyly správně zabalené a že mám reklamaci uplatnit u odesílatele. Po 3 mailech mi paní napsala, že necítí žádnou vinu, že balík zabalila dobře… Já zaplatila cca 800 Kč a mám za to rozbité nefunkční zboží… Jak byste to řešili vy?