Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.březen 13:02

Existuje na těchto stránkách cosi jako svobodná vůle?

Kultura a společnost – Etiketa

Minulý týden jsem zde měl tvrdý střet s jedním z účastníků kvůli tomu, že jsem si ač v souladu s kodexem dovolil zapochybovat o nezávadnosti jeho otázky a navrhl ji k posouzení správci těchto stránek. Admin posléze potvrdil moje mínění a závadný dotaz odstranil. Namísto toho aby se autor nad sebou zamyslel, byl jsem jím poté tvrdě napaden včetně použití vulgárních výrazů a nefér taktiky. Ještě hanebněji si /kryt anonimitou/ pak počínal jeden z jeho nochsledů. Dnes je zde s vervou opět přetřásána podobná kauza a hon na kohosi, kdo s velkou pravděpodobností v dobré víře využil svého práva. Vážení, zapomněli někteří z vás na poslání těchto stránek: pobavit a poučit!! Proč se zde stalo prioritou hledání zlého úmyslu namísto vzájemné úcty a respektu k tomu, že každý jsme omylný. Manýry dnešní zlaté mládeže sem prosím nezatahujte.
Doplnění: rozdílnost názorů jsme si ukřivděným vyříka soukromou poštou a snad už je vše jak má být…

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.březen 13:05

Existuje na těchto stránkách cosi jako svobodná vůle?

Kultura a společnost – Etiketa

Minulý týden jsem zde měl tvrdý střet s jedním z účastníků kvůli tomu, že jsem si ač v souladu s kodexem dovolil zapochybovat o nezávadnosti jeho otázky a navrhl ji k posouzení správci těchto stránek. Admin posléze potvrdil moje mínění a závadný dotaz odstranil. Namísto toho aby se autor nad sebou zamyslel, byl jsem jím poté tvrdě napaden včetně použití vulgárních výrazů a nefér taktiky. Ještě hanebněji si /kryt anonymitou/ pak počínal jeden z jeho nohsledů. Dnes je zde s vervou opět přetřásána podobná kauza a hon na kohosi, kdo s velkou pravděpodobností v dobré víře využil svého práva. Vážení, zapomněli někteří z vás na poslání těchto stránek: pobavit a poučit!! Proč se zde stalo prioritou hledání zlého úmyslu namísto vzájemné úcty a respektu k tomu, že každý jsme omylný. Manýry dnešní zlaté mládeže sem prosím nezatahujte.
Doplnění: rozdílnost názorů jsme si ukřivděným vyříkali soukromou poštou a snad už je vše jak má být…

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.březen 13:07

Existuje na těchto stránkách cosi jako svobodná vůle?

Kultura a společnost – Etiketa

Minulý týden jsem zde měl tvrdý střet s jedním z účastníků kvůli tomu, že jsem si ač v souladu s kodexem dovolil zapochybovat o nezávadnosti jeho otázky a navrhl ji k posouzení správci těchto stránek. Admin posléze potvrdil moje mínění a závadný dotaz odstranil. Namísto toho aby se autor nad sebou zamyslel, byl jsem jím poté tvrdě napaden včetně použití vulgárních výrazů a nefér taktiky. Ještě hanebněji si /kryt anonimitou/ pak počínal jeden z jeho nochsledů. Dnes je zde s vervou opět přetřásána podobná kauza a hon na kohosi, kdo s velkou pravděpodobností v dobré víře využil svého práva. Vážení, zapomněli někteří z vás na poslání těchto stránek: pobavit a poučit!! Proč se zde stalo prioritou hledání zlého úmyslu namísto vzájemné úcty a respektu k tomu, že každý jsme omylný. Scestné manýry dnešní zlaté mládeže, která si navykla mít ve všem navrh, sem prosím nezatahujte.

Doplnění: rozdílnost názorů jsme si ukřivděným již vyříkal soukromou poštou a snad už bude vše jak má být…