Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.březen 15:33

Peču zrovna kuře. Co mám udělat, aby až ho budu obracet nesloupla se kůže?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Vždy ho přes dopečení obracím a pořádně prosolim ještě z druhé strany a vždy se sloupne kůže zespodu. Sice je to taky dobrý i bez ní, ale radši bych tomu zamezil.

Kuře dělám ala kachna abych to nijak nezkazil, jsem výjimečný antitalent na vaření. Třeba je na tohle nějaká finta.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.březen 15:34

Peču zrovna kuře. Co mám udělat, až ho budu obracet, aby se nesloupla kůže?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Vždy ho přes dopečení obracím a pořádně prosolim ještě z druhé strany a vždy se sloupne kůže zespodu. Sice je to taky dobrý i bez ní, ale radši bych tomu zamezil.

Kuře dělám ala kachna abych to nijak nezkazil, jsem výjimečný antitalent na vaření. Třeba je na tohle nějaká finta.