Zeptal/a se – 4.březen 15:33
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Vždy ho přes dopečení obracím a pořádně prosolim ještě z druhé strany a vždy se sloupne kůže zespodu. Sice je to taky dobrý i bez ní, ale radši bych tomu zamezil.
Kuře dělám ala kachna abych to nijak nezkazil, jsem výjimečný antitalent na vaření. Třeba je na tohle nějaká finta.
Zeptal/a se – 4.březen 15:34
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Vždy ho přes dopečení obracím a pořádně prosolim ještě z druhé strany a vždy se sloupne kůže zespodu. Sice je to taky dobrý i bez ní, ale radši bych tomu zamezil.
Kuře dělám ala kachna abych to nijak nezkazil, jsem výjimečný antitalent na vaření. Třeba je na tohle nějaká finta.