Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.leden 11:08

Máme právo pozadovat osobni prohlidku bytu sousedu pri podezreni, ze nam odcizili predmet ze spolecnych prostor?

Právo a zákony – Občanské právo

Mame velke problemy se sousedy, kteri nerespektuji nocni klid, na osobni domluvu ani vyhruzky nereaguji. Denne nas budi pozdnimi prichody a hlukem na chodbe v podnapilem stavu nebo i zvonenim, kdyz nemuzou najit klice od brany. Dnes rano manzelovi zmizely boty, ktere mel polozene na vysuseni pred dvermi. Mame podezreni na tyto lidi. Co muzeme delat? Mame pravo volat policii a pozadovat osobni prohlidku jejich bytu? Uz jsme zoufali. Diky.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.leden 16:43

Máme právo pozadovat osobni prohlidku bytu sousedu pri podezreni, ze nam odcizili predmet ze spolecnych prostor?

Právo a zákony – Občanské právo

Mame velke problemy se sousedy, kteri nerespektuji nocni klid, na osobni domluvu ani vyhruzky nereaguji. Denne nas budi pozdnimi prichody a hlukem na chodbe v podnapilem stavu nebo i zvonenim, kdyz nemuzou najit klice od brany. Dnes rano manzelovi zmizely boty, ktere mel polozene na vysuseni pred dvermi. Mame podezreni na tyto lidi. Co muzeme delat? Mame pravo volat policii a pozadovat osobni prohlidku jejich bytu? Uz jsme zoufali. Diky.
.............­.............­.............­.............­..........
Dik za vsechny odpovedi. Situace dopadla tak, ze jsem napsala papir, aby boty do sesti hodin vratili jinak zavolame policii a prilepila jsem jim to na dvere. Do hodiny byly boty zpatky. Ohledne nekterych ohlasu – ono bylo jasne, ze jsou to oni, jde o dva kluky kolem 20 let, jinak v dome ziji jenom duchodkyne a boty by nikdo nevyhodil, byly nove a na botniku. Situaci s majitelem domu jsme resili, slibil jim domluvit, ale bez efektu. Majitel v dome nebydli, tak ho tato situace az tak netrapi. O policii jsme uvazovali uz drive, problem ale je, ze oni nas vetsinou vzbudi necitlivym prichodem a odchodem, trvajicim treba 3 minuty (jen ja uz vetsinou nemuzu usnout). Nahore uz „jenom“ dupou, hudbu si nepousteji, tak nevim, zda by toto stacilo na policejni vyjezd :( kazdopadne diky vsem za reakce.