Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.listopad 17:41

Půjde vytvořit plugin do Firefoxu, který by zde dokázal nezobrazovat odpovědi uživatele podle názvu zadaného profilu?

Počítače a internet – Internet

Něco jako vlastní filtrace osob, které nás tu nezajímají zhlediska otázek a odpovědí a obtěžují nás, protože toho se tu asi jentak nedočkáme oficiální cestou zde na Odpovědi.cz a plugin by se mohl zaslat na http://addons­.mozilla.org/cs/fi­refox/

Třeba by šla úprava i na ostatní prohlížeče typu Chrome, Opera atd. Zadal by se tam odkaz na profil danné osoby a prohlížeč by jednoduše skryl všechny otázky a odpovědi třeba za poslední týden, aby to bylo vůbec funkční, protože na celý obsah by to asi nešlo předpokládám. Stačila by alespoň přední stránka a bylo by to moc fajn.

Našel by se někdo kdo by to dokázal a udělal mnoha lidem velkou službu? Praktická a šikovná pomůcka, který vrátí tuto stránku opět k rovnováze, protože neuvidíme všechny ty uživatele, které nemáme zájem vidět.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.listopad 18:12

Půjde vytvořit plugin do Firefoxu, který by zde dokázal nezobrazovat odpovědi uživatele podle názvu zadaného profilu?

Počítače a internet – Internet

Něco jako vlastní filtrace osob, které nás tu nezajímají z hlediska otázek a odpovědí a obtěžují nás, protože toho se tu asi jen tak nedočkáme oficiální cestou zde na Odpovědi.cz a plugin by se mohl zaslat na http://addons­.mozilla.org/cs/fi­refox/

Třeba by šla úprava i na ostatní prohlížeče typu Chrome, Opera atd. Zadal by se tam odkaz na profil dané osoby a prohlížeč by jednoduše skryl všechny otázky a odpovědi třeba za poslední týden, aby to bylo vůbec funkční, protože na celý obsah by to asi nešlo, předpokládám. Stačila by alespoň přední stránka a bylo by to moc fajn.

Našel by se někdo- kdo by to dokázal a udělal mnoha lidem velkou službu? Praktická a šikovná pomůcka, která vrátí tuto stránku opět k rovnováze, protože neuvidíme všechny ty uživatele, které nemáme zájem vidět.