Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.září 14:57

Je touha po změně pohlaví mentální poruchou?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Koukal jsem na video o pár transgender lidech z USA, v mládí se cítili být „ve špatném těle“, doktoři jim předepsali hormonální léčbu pro změnu pohlaví. Naprosto mě to šokovalo. Léčbu jim předepsali nevím v kolika, ale asi tak v 12–15, určitě před dovršením 18. Kluk si ho nechal ufiknout:), narostla mu hruď, ale pořád má mužštější obličej a hlas. A nemůže mít děti. Teď točí videa na YouTube o tom jak nesnáší být transgender a klukům v okolí se nelíbí když se zmíní že je trans. Mladá americká děvčata ho/jí podporují a říkají jak je krásná a ať neřeší transfoby??

Jak je možné, že jejich rodiče něco takového dovolí? Neměl jsem ani ponětí, že je taková bizarnost jako změna pohlaví dovolená. Kdyby aspoň fungovala a neudělala z člověka něco napůl. Kdyby šlo o moje dítě tak dostane pár facek a jde na psychiatrii. A neměla by být transfobie přirozenou součástí člověka? Nejdřív jsme si jako společnost vpustili mezi sebe buzeranty, kteří se mě teď nebojí oslovit a teď na ulicích ještě budou běhat malý holky který se narodili jako kluci, ale doktorovi řekli, že chtějí být holkou???? Zdá se mi, že se to s tou svobodou tak trochu přehání, netušil jsem, že společnost v USA je tak zvrácená.

V Rusku zakázali řídit auta transgender lidem, aby všem ukázali, že to je mentální porucha. V Rusku je ta role státu, coby morálního vychovatele, krásná. Sice tam žijou pod propagandou a polovina jich skončí v base ale aspoň všichni věří ve svého vůdce a ve své morální hodnoty.

Jakože komunisty bych střílel, ale popravdě, zlatý komunisti.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.září 15:04

Je touha po změně pohlaví mentální porucha?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Koukal jsem na video o pár transgender lidech z USA, v mládí se cítili být „ve špatném těle“, doktoři jim předepsali hormonální léčbu pro změnu pohlaví. Naprosto mě to šokovalo. Léčbu jim předepsali nevím v kolika, ale asi tak v 12–15, určitě před dovršením 18. Kluk si ho nechal ufiknout:), narostla mu hruď, ale pořád má mužštější obličej a hlas. A nemůže mít děti. Teď točí videa na YouTube o tom, jak nesnáší být transgender, a klukům v okolí se nelíbí, když se zmíní, že je trans. Mladá americká děvčata ho/ji podporují a říkají, jak je krásná a ať neřeší transfoby.

Jak je možné, že jejich rodiče něco takového dovolí? Neměl jsem ani ponětí, že je taková bizarnost jako změna pohlaví dovolená. Kdyby aspoň fungovala a neudělala z člověka něco napůl. Kdyby šlo o moje dítě, tak dostane pár facek a jde na psychiatrii. A neměla by být transfobie přirozenou součástí člověka? Nejdřív jsme si jako společnost vpustili mezi sebe buzeranty, kteří se mě teď nebojí oslovit, a teď na ulicích ještě budou běhat malý holky, který se narodily jako kluci, ale doktorovi řekly, že chtějí být holkou???? Zdá se mi, že se to s tou svobodou tak trochu přehání, netušil jsem, že společnost v USA je tak zvrácená.

V Rusku zakázali řídit auta transgender lidem, aby všem ukázali, že to je mentální porucha. V Rusku je ta role státu coby morálního vychovatele krásná. Sice tam žijou pod propagandou a polovina jich skončí v base, ale aspoň všichni věří ve svého vůdce a ve své morální hodnoty.

Jakože komunisty bych střílel, ale popravdě zlatý komunisti.