Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.červenec 11:33

Proč z některých parků mizejí dětské prolézačky/houpačky a jiné zábavné prvky z dřeva a kovu?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Ukrást to nejde a zdevastované to nebylo. Že by se na tom staly nějaké úrazy a město řeklo dost? Uděláme jim jen jedno místo kam jim tohle dáme a ať se tam klidně dojíždí?

Z blízkého parku postupně zmizela dřevená pyramida, protom takový objekt ve tvaru šestiúhelníku kde se dalo šplhat na tyč, na provaz, na provazový žebřík, na železné příčky a byla tam i příčka do půlky výšky atrakce kde se dalo cvičit nebo ji přechazet ténovat balanc. Potom zmizela i krásná houpačka. Měli jsme i velkou boudu kam se sice začali shlukovat starší parta dospívajících a kouřili tam, takže tam byly akorat trochu vajgly okolo. Jinak bylo vše v dobrém stavu, ale nyní je vše pryč. Šak o co jde? Dneska si děti hrají jen na PC ne?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.červenec 11:37

Proč z některých parků mizejí dětské prolézačky/houpačky a jiné zábavné prvky z dřeva a kovu?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Ukrást to nejde a zdevastované to nebylo. Že by se na tom staly nějaké úrazy a město řeklo dost? Uděláme jim jen jedno místo, kam jim tohle dáme, a ať se tam klidně dojíždí?

Z blízkého parku postupně zmizela dřevená pyramida, protom takový objekt ve tvaru šestiúhelníku, kde se dalo šplhat na tyč, na provaz, na provazový žebřík, na železné příčky a byla tam i příčka do půlky výšky atrakce, kde se dalo cvičit nebo ji přechazet ténovat balanc. Potom zmizela i krásná houpačka. Měli jsme i velkou boudu, kam se sice začala shlukovat starší parta dospívajících a kouřili tam, takže tam byly akorat trochu vajgly okolo. Jinak bylo vše v dobrém stavu, ale nyní je vše pryč. Šak o co jde? Dneska si děti hrají jen na PC, ne?