Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.červen 9:36

Co zavést volitelnou filtraci otázek dle kategorie/pod­kategorie dle nastavení každého uživatel a vlastní potřeby?

Aktuality a zábava – Aktuality

Pokud se někomu nelíbí orčitý okruh/typ otázek/témat, tak proč by si jednoduše nemohl zvolit, co ho zajímá a to co ho nezajímá by si dal do filtrace? Pokud by potřebovat něco opět vědět, tak by si mohl zvolenou kategorii nebo přímo podkategorii opět vrátí zpět do těch zobravaných podle potřeby a chuti. Někomu tu mohou vadit třeba jisté typy otázek, ale toto by bylo velmi užitečné a člověk by pak nemusel třeba hledat to co má rád. Když někoho nezajímá význam slov, tak proč by nemohl mít možnost takové typy otázek skrýt? Myslíte, že by to bylo náročné vytvořit? Odpovědi, že to není potřeba jsou fakt zcestné. To co zrovna někdo nepotřebuje, však neznámená, že by se to nemohlo hodit i ostatním. Byla by to velmi praktická/užitečná a troufnu si odhadnout, že i oblíbená funkce. Podívejte vždy tu budou tací, kteří odpoví i na méně oblíbené typy otázek, takže tato funkce nijak nenaruší chod totoho skvělého webu. Pořád, tak bude dost otázek a odpovědí. Pokud máte nějaké nápady, jak toto realizovat, tak se klidně podělte do názoru. Mslet si, že to některé uživatele omrzí ptát se na nějaké typy otázek se mi zdají trochu naivní. Věřím, že tu bude víc aktivity u lidí, kteří si prostě upraví otázky, které budou pak vidět podle vlastních preferencí a pak dostanou i větší chuť na ně odpovídat. Někdo sem příjde a má chuť odpovídat, ale pak si přečte pár otázek a jeho chuť se vytratí jak pára nad hrncem. Nemám pravdu?
Chtěl bych aby tento web měl každý rád a bylo to tu fajn. O sebe mi vůbec nejde i když bych tuto funkci osobně využil i přes svoji lásku k otázkám všeho druhu a né úplně všechno mě zajímá. Toto nedokážu protlačit sám přes dotaz na admina, protože tohle není jen o mě. Je třeba vidět VÁŠ zájem a pak tato funkce MŮŽE být možná. Byl by to nádherný dárek pro všechny od vlastníků/správců tohoto webu. :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.červen 9:39

Co zavést volitelnou filtraci otázek dle kategorie/pod­kategorie dle nastavení každého uživatel a vlastní potřeby?

Aktuality a zábava – Aktuality

Pokud se někomu nelíbí orčitý okruh/typ otázek/témat, tak proč by si jednoduše nemohl zvolit, co ho zajímá a to co ho nezajímá by si dal do filtrace? Pokud by potřebovat něco opět vědět, tak by si mohl zvolenou kategorii nebo přímo podkategorii opět vrátí zpět do těch zobravaných podle potřeby a chuti. Někomu tu mohou vadit třeba jisté typy otázek, ale toto by bylo velmi užitečné a člověk by pak nemusel třeba hledat to co má rád. Když někoho nezajímá význam slov, tak proč by nemohl mít možnost takové typy otázek skrýt? Myslíte, že by to bylo náročné vytvořit? Odpovědi, že to není potřeba jsou fakt zcestné. To co zrovna někdo nepotřebuje, však neznámená, že by se to nemohlo hodit i ostatním. Byla by to velmi praktická/užitečná a troufnu si odhadnout, že i oblíbená funkce. Podívejte vždy tu budou tací, kteří odpoví i na méně oblíbené typy otázek, takže tato funkce nijak nenaruší chod totoho skvělého webu. Pořád, tak bude dost otázek a odpovědí. Pokud máte nějaké nápady, jak toto realizovat, tak se klidně podělte do názoru. Mslet si, že to některé uživatele omrzí ptát se na nějaké typy otázek se mi zdají trochu naivní. Věřím, že tu bude víc aktivity u lidí, kteří si prostě upraví otázky, které budou pak vidět podle vlastních preferencí a pak dostanou i větší chuť na ně odpovídat. Někdo sem příjde a má chuť odpovídat, ale pak si přečte pár otázek, které se mu NELÍBÍ a jeho chuť se vytratí jak pára nad hrncem i u otázek na které by JINAK odpověděl. Nemám pravdu?
Chtěl bych aby tento web měl každý rád a bylo to tu fajn. O sebe mi vůbec nejde i když bych tuto funkci osobně využil i přes svoji lásku k otázkám všeho druhu a né úplně všechno mě zajímá. Toto nedokážu protlačit sám přes dotaz na admina, protože tohle není jen o mě. Je třeba vidět VÁŠ zájem a pak tato funkce MŮŽE být možná. Byl by to nádherný dárek pro všechny od vlastníků/správců tohoto webu. :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.červen 10:20

Co zavést volitelnou filtraci otázek dle kategorie/pod­kategorie dle nastavení a vlastní potřeby každého uživatele?

Aktuality a zábava – Aktuality

Pokud se někomu nelíbí orčitý okruh/typ otázek/témat, tak proč by si jednoduše nemohl zvolit, co ho zajímá a to co ho nezajímá by si dal do filtrace? Pokud by potřebovat něco opět vědět, tak by si mohl zvolenou kategorii nebo přímo podkategorii vrátit do těch zobravaných podle potřeby a chuti. Někomu tu mohou vadit třeba jisté typy otázek, ale toto by bylo velmi užitečné a člověk by pak nemusel třeba hledat to, co má rád. Když někoho nezajímá význam slov, tak proč by nemohl mít možnost takové typy otázek skrýt? Myslíte, že by to bylo náročné vytvořit? Odpovědi, že to není potřeba, jsou fakt scestné. To, co zrovna někdo nepotřebuje, však neznámená, že by se to nemohlo hodit i ostatním. Byla by to velmi praktická/užitečná a troufnu si odhadnout, že i oblíbená funkce. Podívejte, vždy tu budou tací, kteří odpoví i na méně oblíbené typy otázek, takže tato funkce nijak nenaruší chod totoho skvělého webu. Pořád tak bude dost otázek a odpovědí. Pokud máte nějaké nápady, jak toto realizovat, tak se klidně podělte do názoru. Myslet si, že to některé uživatele omrzí pokládat nějaké typy otázek, se mi zdají trochu naivní. Věřím, že tu bude víc aktivity u lidí, kteří si prostě upraví okruhy otázek, které budou pak vidět podle vlastních preferencí a pak dostanou i větší chuť na ně odpovídat. Někdo sem příjde a má chuť odpovídat, ale pak si přečte pár otázek, které se mu NELÍBÍ, a jeho chuť se vytratí jak pára nad hrncem i u otázek, na které by JINAK odpověděl. Nemám pravdu?
Chtěl bych, aby tento web měl každý rád a bylo to tu fajn. O sebe mi vůbec nejde, i když bych tuto funkci osobně využil i přes svoji lásku k otázkám všeho druhu a né úplně všechno mě zajímá. Toto nedokážu protlačit sám přes dotaz na admina, protože tohle není jen o mně. Je třeba vidět VÁŠ zájem a pak tato funkce MŮŽE být možná. Byl by to nádherný dárek pro všechny od vlastníků/správců tohoto webu. :)