Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.červen 17:16

Jak rozumíte výrazům, které se týkají postupu přípravy ovoce a zeleniny, aby tyto plodiny bez úhony přežily v mrazáku?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Které druhy je vhodné připravit:

  1. na hulváta
  2. na růžičky
  3. na kaši
  4. na jiný způsob
  5. celé plody

Objevila jsem v jednom časopise (název uvedu později). Autorka uvádí, že na první pohled vypadá zamrazování jednoduše, úrodu sklidíme, zabalíme, přesuneme do mrazáku.

Aby bylo možné si na zmrazeném pochutnat i v zimě, je třeba zvolit i správný postup přípravy.

Nikdy jsem neslyšela spojení „na hulváta“, ostatní jsem odhadla.

Jak jste na tom vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.červen 15:25

Jak rozumíte výrazům, které se týkají postupu přípravy ovoce a zeleniny, aby tyto plodiny bez úhony přežily v mrazáku?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Které druhy je vhodné připravit:

  1. na hulváta
  2. na růžičky
  3. na kaši
  4. na jiný způsob
  5. celé plody

Objevila jsem v jednom časopise (název uvedu později). Autorka uvádí, že na první pohled vypadá zamrazování jednoduše, úrodu sklidíme, zabalíme, přesuneme do mrazáku.

Aby bylo možné si na zmrazeném pochutnat i v zimě, je třeba zvolit i správný postup přípravy.

Nikdy jsem neslyšela spojení „na hulváta“, ostatní jsem odhadla.

Jak jste na tom vy?

Přidá se ještě někdo?