Zeptal/a se – 13.červen 17:16
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Které druhy je vhodné připravit:
Objevila jsem v jednom časopise (název uvedu později). Autorka uvádí, že na první pohled vypadá zamrazování jednoduše, úrodu sklidíme, zabalíme, přesuneme do mrazáku.
Aby bylo možné si na zmrazeném pochutnat i v zimě, je třeba zvolit i správný postup přípravy.
Nikdy jsem neslyšela spojení „na hulváta“, ostatní jsem odhadla.
Jak jste na tom vy?
Zeptal/a se – 14.červen 15:25
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Které druhy je vhodné připravit:
Objevila jsem v jednom časopise (název uvedu později). Autorka uvádí, že na první pohled vypadá zamrazování jednoduše, úrodu sklidíme, zabalíme, přesuneme do mrazáku.
Aby bylo možné si na zmrazeném pochutnat i v zimě, je třeba zvolit i správný postup přípravy.
Nikdy jsem neslyšela spojení „na hulváta“, ostatní jsem odhadla.
Přidá se ještě někdo?