Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.květen 17:24

Addmefast vyplatí se koupit balíček na nekonečné body?

Počítače a internet – Sítě

Mám účet na addmefast a mám tam asi 650 tisíc bodů tak mě napadlo jestli až když body utratim tak jestli se vyplatí koupit premium ať uz silver Gold nebo diamond ale kvuly tomu že je tam k dispozici nekonečny počet bodů, tak ale nevím jestli když si to náhodou koupim tak jestli se to nebude zobrazovat min něž normálně za body. Jinak to stojí od 199$ týdne nemáte s tím někdo zkušenost?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.květen 17:26

Vyplatí se na Addmefast koupit balíček na nekonečné body?

Počítače a internet – Sítě

Mám účet na Addmefast a mám tam asi 650 tisíc bodů, tak mě napadlo, jestli až když body utratim, tak jestli se vyplatí koupit premium, ať už Silver, Gold nebo Diamond, ale kvůli tomu, že je tam k dispozici nekonečny počet bodů, tak ale nevím, jestli když si to náhodou koupim, tak jestli se to nebude zobrazovat míň něž normálně za body. Jinak to stojí od 199$ týdně. Nemáte s tím někdo zkušenost?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.květen 17:27

Vyplatí se na Addmefast koupit balíček na nekonečné body?

Počítače a internet – Sítě

Mám účet na Addmefast a mám tam asi 650 tisíc bodů, tak mě napadlo, jestli až když body utratim, tak jestli se vyplatí koupit Premium, ať už Silver, Gold nebo Diamond, ale kvůli tomu, že je tam k dispozici nekonečny počet bodů, tak ale nevím, jestli když si to náhodou koupim, tak jestli se to nebude zobrazovat míň než normálně za body. Jinak to stojí od 199 $ týdně. Nemáte s tím někdo zkušenost?