Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.duben 21:22

Co takhle soutěž o nejlepší vtip na druhou?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Tím mám na mysli příhody tohoto typu: byl jsem svědkem, jak kámoš vysvětloval poučku „Ať klepeš, jak klepeš, poslední kapka jde vždycky do trenek, onen orgán totiž neumí tohle“. Což názorně předvedl prudkým vydechnutím přes nos. Jenže zapomněl, že má rýmu a z nosu mu vyletěla nudle jako námořnické lano. Nebo někdo zkoní pointu tak dokonale, že z toho vznikne ještě lepší fór, nebo se dokonale ztrapní. Taky náš matikář na gymplu, jinak velmi slušný a distinguovaný člověk, prohlásil před výletem do Prahy: „A to víte, že Svatý Václav má na ocasu uzel?“ Přiznávám, že mě tak trochu nakopl Frogman a taky Annas svým kvízem. Taky se mi zdá, že je tady nějak mrtvo.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.duben 21:24

Co takhle soutěž o nejlepší vtip na druhou?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Tím mám na mysli příhody tohoto typu: byl jsem svědkem, jak kámoš vysvětloval poučku „Ať klepeš, jak klepeš, poslední kapka jde vždycky do trenek, onen orgán totiž neumí tohle“. Což názorně předvedl prudkým vydechnutím přes nos. Jenže zapomněl, že má rýmu a z nosu mu vyletěla nudle jako námořnické lano. Nebo někdo zkoní pointu tak dokonale, že z toho vznikne ještě lepší fór, nebo se dokonale ztrapní. Taky náš matikář na gymplu, jinak velmi slušný a distinguovaný člověk, prohlásil před výletem do Prahy: „A to víte, že Svatý Václav má na ocasu uzel?“ To ani jako fór samozřejmě myšleno nebylo. Přiznávám, že mě tak trochu nakopl Frogman a taky Annas svým kvízem. Taky se mi zdá, že je tady nějak mrtvo.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.duben 21:31

Co takhle soutěž o nejlepší vtip na druhou?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Tím mám na mysli příhody tohoto typu: byl jsem svědkem, jak kámoš vysvětloval poučku „Ať klepeš, jak klepeš, poslední kapka jde vždycky do trenek, onen orgán totiž neumí tohle“. Což názorně předvedl prudkým vydechnutím přes nos. Jenže zapomněl, že má rýmu, a z nosu mu vyletěla nudle jako námořnické lano. Nebo někdo zkoní pointu tak dokonale, že z toho vznikne ještě lepší fór, nebo se dokonale ztrapní. Taky náš matikář na gymplu, jinak velmi slušný a distinguovaný člověk, prohlásil před výletem do Prahy: „A to víte, že Svatý Václav má na ocasu uzel?“ To ani jako fór samozřejmě myšleno nebylo. Přiznávám, že mě tak trochu nakopl Frogman a taky Annas svým kvízem. Taky se mi zdá, že je tady nějak mrtvo.