Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.únor 11:06

Myslíte si, že tohle je dobrý dárek k maturitě mojí sestry? Jsem nižší střední třída.

Nakupování – Ostatní nakupování

Moje sestra má ráda hlavně umění a vyrábění. Také si ráda kupuje oblečení a dobré dárky jsou pro ní také plyšáky.

Od mého otce jsem se dozvěděl, že by chtěla digitální hodinky, a proto bych ji chtěl koupit japonské hodinky Casio za cca 1.500,–.

Jaké jsou klady těchto hodinek? Tyto hodinky jsou solární, mají všechny funkce, které obvykle mají digitální hodinky (světlo, stopky, odpočítavadlo, budík atd.), jsou vodotěsné – majitel se může v nich koupat, vypadají elegantně, jsou odolné proti nárazům, jsou z ocele a jsou od proslulé značky.

Mezi jejich záporné stránky patří fakt, že nejsou z titánu, nemají teploměr a tyto hodinky jsou vzhledově spíše pro muže.

Tak co myslíte? Myslíte si, že je to vhodný dárek pro mojí sestru?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.únor 11:32

Myslíte si, že tohle je dobrý dárek k maturitě mojí sestry? Jsem nižší střední třída.

Nakupování – Ostatní nakupování

Moje sestra má ráda hlavně umění a vyrábění. Také si ráda kupuje oblečení a dobré dárky jsou pro ni také plyšáky.

Od mého otce jsem se dozvěděl, že by chtěla digitální hodinky, a proto bych jí chtěl koupit japonské hodinky Casio za cca 1.500,–.

Jaké jsou klady těchto hodinek? Tyto hodinky jsou solární, mají všechny funkce, které obvykle mají digitální hodinky (světlo, stopky, odpočítavadlo, budík atd.), jsou vodotěsné – majitel se může v nich koupat, vypadají elegantně, jsou odolné proti nárazům, jsou z oceli a jsou od proslulé značky.

Mezi jejich záporné stránky patří fakt, že nejsou z titanu, nemají teploměr a tyto hodinky jsou vzhledově spíše pro muže.

Tak co myslíte? Myslíte si, že je to vhodný dárek pro moji sestru?